Nya säsongen av Alla mot alla avgörs i Avicii Arena

Nya säsongen av Alla mot alla avgörs i Avicii Arena

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 13 augusti 2022 kl. 07:08 | Publicerad 12 augusti 2022 kl. 13:08

Succén med Filip och Fredrik slår på stort i säsong 8 – då kan du köpa biljetter

I ett pressmeddelande avslöjar Warner Bros. Discovery att finalen av den åttonde säsongen av "Alla mot alla", med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, kommer att gå av stapeln i Avicii Arena. "Sveriges första och största arena-frågesport någonsin."

Succéprogrammet Alla mot alla med Filip och Fredrik fortsätter att engagera tittarna och den 29 augusti välkomnar duon tittarna tillbaks till discovery+ och Kanal 5 för premiär av säsong 8. Nu skriver Filip och Fredrik historia då finalen av åttonde säsongen sänds från Avicii Arena i vad som blir Sveriges första och största arena-frågesport någonsin.

– Vi visste att vi hade något speciellt när vi påbörjade inspelningarna av säsong 1 av Alla mot alla. Men jag tror varken jag eller Filip tänkte att det skulle generera i åtta säsonger än mindre att vi skulle hålla en final i Avicii Arena. Det kommer bli en jäkla fest med Sveriges bästa artister och komiker. Den här showen vill man bara inte missa! säger Fredrik Wikingsson.

Förutom att uppleva populära moment som, "Under pressure" och "Dödskalendarium" på plats kan besökarna förvänta sig att se några av Sveriges bästa artister och komiker uppträda på scen, se kära deltagaransikten från tidigare säsonger och en massa pyroteknik och tifo.

– Även gamla älskvärda ansikten från tidigare säsonger kommer vara på plats för att kanske se när Olof Lundh tar sina sista andetag i livet, mitt ute på arenans catwalk i samband med att det mest dramatiska Under Pressure-segmentet i programmets historia utspelar sig, vem vill inte se det? säger Wikingsson.

Finalen av "Alla mot alla med Filip och Fredrik" spelas in 9 december och biljetter till Sveriges första och största arena-frågesport släpps 17 augusti.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL