Alla mot Alla 2021 – deltagare

Alla mot alla säsong 8 – alla deltagare hösten 2022

  • Discovery+
Filmtopp
05 augusti 2022 kl. 17:08

Tittarsuccén på väg tillbaka

I slutet på augusti kommer Alla mot alla säsong 8 till discovery+ och Kanal 5. Här är alla deltagare som presenterats!

Alla mot alla med Filip och Fredrik är tillbaka för en ny säsong med flera nya spännande moment. Något som däremot är detsamma som för tidigare säsonger är att Filip och Fredrik kommer sätta några av sveriges mest folkkära kändisars allmänbildning på prov. Säsong åtta av Alla mot alla med Filip och Fredrik har premiär på discovery+ och Kanal 5 den 29 augusti.

Det har redan hunnit gå sju säsonger av Sveriges mest succéfyllda frågesportstävling Alla mot Alla med Filip och Fredrik. Den 29 augusti är det dags för ännu en säsong och först ut att tävla i grupp ett hittar vi en del gamla som såväl nya deltagare.

Alla mot alla säsong 8 – alla deltagare

Alla mot alla säsong 8 – alla deltagare
Foto: discovery+.

Nedan hittar du de deltagarpar som blivit bekräftade att medverka i programmet i höst:

  • Bea Uusma och Magnus Betnér 
  • Hanna Hellquist och Jonatan Unge 
  • Clara Henry och Tony Irving 
  • Kalle Lind och Ina Lundström 
  • Messiah Hallberg och Kajsa Grytt 
  • Amanda Ooms och Niklas Källner
  • Amie Bramme Sey och Markus Krunegård 
  • Anders Öfvergård och Sanna Lundell

– Att Alla mot alla ångar på och nu är uppe i åtta säsonger är både helt otroligt och kul. Alla fantastiska modiga deltagare, den briljanta redaktionen och Filip och Fredriks engagemang gör Alla mot alla helt unik i sin genre. Vi kommer även bjuda tittarna på något alldeles extra denna säsong men mer än så kan jag inte avslöja just nu säger, Aron Gabrielsson, exekutiv producent för Alla mot alla säsong 8 med Filip och Fredrik på Warner Bros. Discovery.

Underhållningssuccén har vuxit sig till ett av discovery+ mest uppmärksammade och populära TV-program. Den senaste säsongen slog publikrekord med fyra miljoner svenska tittare och programmet har under sina tre levnadsår både belönats med och nominerats till Kristallens TV-priser.

Alla mot alla säsong 8 produceras även den av Filip och Fredriks egna produktionsbolag Nexiko och har premiär 29 augusti. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL