KLART: Anders Öfvergård ny programledare på Kanal 5

KLART: Anders Öfvergård ny programledare på Kanal 5

Filmtopp
05 augusti 2022 kl. 17:08

... och presenteras som deltagare i "Alla mot alla"

Anders Öfvergård anställs nu av Kanal 5. Samma dag som beskedet kommer kan vi också meddela att han är klar för att delta i "Alla mot alla" säsong 8.

I höstas kunde vi rapportera nyheten om att Anders Öfvergård fått sparken av TV4, detta efter en incident på en personalfest. I dag meddelar Expressen att programledaren blivit värvad av, den här gången av Kanal 5. Samma dag framkommer det att han ska medverka i Filip och Fredriks Alla mot alla

När Öfvergård fick sparken var det för att han ska ha agerat våldsamt med en kvinna i sitt arbetsteam på Robinson, detta i samband med att produktionen firade att säsongen gått i mål. Då berättade TV4:s programdirektör Viveka Hansson att det var ett tungt beslut att fatta: 

– Det handlar om en person som betett sig oacceptabelt men också är uppskattad. 

Öfvergård själv uttryckte då sin ångest över sitt beteende som kostade honom jobbet: 

– Det stämmer att jag var otrevlig. Jag har bett om ursäkt och det gör jag gärna igen, skrev han då i ett SMS till tidningen.

Anders Öfvergård ny programledare på Kanal 5

KLART: Anders Öfvergårds ny programledare på Kanal 5
Foto: discovery+.

I våras kunde vi se Öfvergård programleda den senaste säsongen av Robinson som rullade på TV4. Nu står det klart att han är bekräftad som programledare på Kanal 5. Däremot är det ännu inte känt vilket som blir Öfvergårds första program för TV-jätten.

Innan vi ser honom leda sina egna program får vi se honom som deltagare i Alla mot alla säsong 8. Han kommer då att bilda par tillsammans med journalisten och bloggaren Sanna Lundell

–  Vi kommer bjuda tittarna på något alldeles extra denna säsong men mer än så kan jag inte avslöja just nu säger Aron Gabrielsson, som är exekutiv producent för Alla mot alla.

Nya säsongen av ”Alla mot alla” har premiär den 29 augusti på Kanal 5 och discovery+.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL