Premiär för Naked Attraction Sverige – så var första avsnittet

Naked Attraction Sverige säsong 2 – kommer det fler avsnitt?

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 07 september 2022 kl. 20:09 | Publicerad 06 juli 2022 kl. 08:07

Blir det fler nakna kroppar i rutan framöver?

Det bisarra dejtingprogrammet "Naked Attraction" hittade, efter att gjort succé på flera håll i världen, till den svenska marknaden. Nu har den första säsongen gått i mål och frågan på allas våra läppar är om det finns planer på en andra säsong. Filmtopp har försökt ta reda på den nakna sanningen.

Omtalat, annorlunda, kritiserat och populärt är ord som alla beskriver Naked Attraction Sverige – realityprogrammet där individer väljer ut sina dejter baserat på deras nakna kroppar. Medan många dejtingprogram har hittat på metoder för att deltagarna ska kunna välja sina dejter baserat på personligheten, så gör Naked Attraction raka motsatsen. Här går det som sagt ut på att hitta sina potentiella kärleksintressen på ett så ytligt och naket sätt som bara möjligt.

Programmet finns på Discovery+ i Sverige och leds av Sofia Wistam.

Den första säsongen av Naked Attraction Sverige har blivit omtalad och såväl tittare som deltagare själva och kända profiler har uttalat sig om programmet. På det stora hela har programmet fått både ris och ros. Oavsett vad man själv tycker om konceptet så råder det ingen tvekan om att många har bänkat sig framför tv:n för att titta på det.

Tillhör du en av dem som uppskattar programmet är du säkerligen nyfiken på om det finns fler säsonger som väntar runt hörnet...

När kommer Naked Attraction Sverige säsong 2?

Om det blir en säsong 2 av Naked Attraction Sverige eller inte är ännu inte spikat, men vi kan meddela att det ser ljust ut för alla som hoppas på en fortsättning. Programmet har blivit en succé – vilket i sig brukar vara tillräckligt för nya avsnitt, men vi har också fått ta del av uttalanden från Discovery+ som utan tvekan pekar på att en andra säsong är på gång.

I ett meddelande till Hänt avslöjar Mathilde Albinsson, pressansvarig för programmet, att produktionen planerar för en andra säsong och dessutom börjat fila på en castingprocess.

Även om säsong 2 inte har fått grönt ljus ännu så ser det onekligen bra ut.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL