Missa inte finalen av Alla mot alla säsong 6

Missa inte finalen av Alla mot alla säsong 6

  • Discovery+
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 13 april 2022 kl. 11:04 | Publicerad 15 december 2021 kl. 17:12

Vem kniper segern i säsongens Alla mot alla?

Säsong 6 av tittarfavoriten "Alla mot alla med Filip och Fredrik" går mot sitt slut. Missa inte finalen som börjar i kväll, den 15 december.

Hyllade frågesporten Alla mot alla har växt sig till en riktig framgångssaga för Kanal 5 och programledarduon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Hela sex säsonger har det hunnit bli av deras Kristallen-vinnande program och i kväll är det äntligen dags för final i den senaste säsongen.

I finalen ställs evigt tjuriga Olof Lundh och hans partner Ebba Kleberg von Sydow mot publikfavoriterna Jonathan Unge och Hanna Hellquist, vars medverkan alltid innebär skrattgaranti.

Det förstnämnda laget tog sig till final genom att först besegra Nina Persson och John Ajvide Lindqvist i kvartsfinal och sedan Gry Forsell och Mikael Tornving i semifinal. Unge och Hellquist besegrade Erik "Jerka" Johansson och Karin Pettersson i kvartsfinal och David Batra och Anna Kinberg Batra i semifinal.

Båda finallagen var del av samma grupp i gruppspelsrundan, där Unge och Hellquist slutade etta i gruppen före just Lundh och Kleberg von Sydow. Finalen är uppdelad över två program och den första delen sänds i dag, 22.00 på Kanal 5.

LÄS OCKSÅ: 

NÄSTA ARTIKEL