Premiär för Alla mot alla säsong 6

Premiär för Alla mot alla säsong 6

  • Discovery+
Filmtopp
30 augusti 2021 kl. 10:08

Låt dårskapen börja.

Idag har succéfrågesporten "Alla mot alla" med Filip och Fredrik säsong 6 premiär. I den första tävlingsomgången deltar bland andra Josefine Jinder, Pelle Amqvist, Björn Kjellman, Alexandra Pascalidou och Gustaf Hammarsten.

MER LÄSNING:

Den hyllade frågesporten och publikfavoriten Alla mot alla med Filip och Fredrik har på fem säsonger blivit en favorit hos kritikerna, vunnit Kristallen som årets program och stadigt parkerat sig på listan över de mest sedda programmen på både discovery+ och Kanal 5. Precis som tidigare samlar Filip Hammar och Fredrik Wikingsson några av våra mest folkkära kändisar och sätter deras allmänbildning på prov på de mest oväntade och underhållande sätt.

Nu rullar succén vidare med en sjätte säsong och vinnarkonceptet är detsamma. Sexton kändispar möter varandra uppdelat i två grundomgångar och de bästa möter sedan varandra i ett slutspel. Kluriga och spännande kunskapsmoment, precis så roligt presenterade som bara Filip och Fredrik kan göra det. Det är alla mot alla, och bara ett par kan vinna.

I premiäravsnittet den 30 augusti möter inga mindre än de regerande mästarna Jesper Rönndahl och Josefin Johansson radarparet Hanna Dorsin och Björn Kjellman.

De tävlar i den första omgången:

Liv Mjönes & Gustaf Hammarsten
Josefin Johansson & Jesper Rönndahl
Josefine Jinder & Pelle Almqvist
Dominika Peczynski & Anders Lundin
Nina Persson & John Ajvide Lindqvist
Hanna Dorsin & Björn Kjellman
Karin Pettersson & Erik Jerka Johansson
Alexandra Pascalidou & Johar Bendjelloul

NÄSTA ARTIKEL