Maria Montazami om nya serien – Gjorde bort mig hela tiden

Maria Montazami om nya serien – "Gjorde bort mig hela tiden"

  • Discovery+
Filmtopp
09 februari 2022 kl. 10:02

"Du kan ju tänka dig hur pinsamt det var."

Den 10:e februari är det premiär för discovery+ nya dokusåpa "The Island Sverige" där Maria Montazami, Magdalena Graaf och flera andra svenska profiler ska överleva på en öde ö. Det var en tuff upplevelse för Montazami som berättar om hur hon fick slita med att ta sig igenom det hela.

Filmtopps Youtube kanal

De har ingen mat, utan måste söka föda på egen hand. De måste bygga skydd för naturens krafter och hantera såväl tropisk hetta som extrema väderomslag. Under 14 dygn bor de grannar med vilda rovdjur. För att överleva måste de samarbeta och hjälpa varandra. Så lyder förutsättningarna i discovery+ nya satsning The Island Sverige

 

Efter att ha återvänt till Sverige delar en av seriens stjärnprofiler Maria Montazami med sig av hur upplevelsen var till Filmtopp. Hon gör det tydligt att det var en enormt tuff period i hennes liv, men också en berikande upplevelse: 

– Ibland är det viktigt att komma bort från all glamour. 

MER LÄSNING:

Hon berättar också om hur det var att anpassa sig till det nya livet:

– Jag gjorde bort mig hela tiden efter som jag trillade gång på gång. Jag tog tag i en gren en gång och hela jäkla trädet föll.

Filmtopp pratade även med Magdalena Graaf om The Island Sverige. Hon avslöjar inte minst vilket enstaka föremål hon skulle ta med sig nästa gång hon ska överleva på en öde ö.

Här ser du Filmtopps intervju med Magdalena Graaf och Maria Montazami

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL