Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Maria Montazami & Magdalena Graaf om The Island Sverige

Maria Montazami & Magdalena Graaf om The Island Sverige

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
08 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Intervju
08 februari 2022

Stjärnorna om att överleva på en öde ö

Vad är det viktigaste att ta med sig till en öde ö? Vad lär man om sig själv när man måste överleva på egen hand? På vilket sätt kommer man därifrån annorlunda? Dessa frågor och många fler, besvarar Maria Montazami och Magdalena Graaf som under inspelningen av programmet "The Island Sverige" fått testa på hur det är att verkligen bli ett med naturen.

I discovery+ nya spännande dokusåpa The Island Sverige följer vi Maria Montazami, Lisa Ajax, Thomas Wassberg, Klas Eriksson, Magdalena Graaf, Danyel Couet, Mikael Sandström och Alexandra Zazzi som är strandsatta på en öde ö i Stilla havet. Helt isolerade från omvärlden och utan några som helst bekvämligheter eller förnödenheter, ska de försöka överleva 14 dygn. 

Filmtopp fick nöjet att prata med Maria Montazami och Magdalena Graaf om den tuffa upplevelsen som gett dem flera insikter. Bland annat vet de nu vad man absolut måste ha med sig till en öde ö, varför det är viktigt att ge upp glamouren och hur illa förorenat vattnet faktiskt är med plast. De två berättar vem i teamet som är bäst på att göra upp en eld och vem av dem som de skulle vilja ha vid sin sida ifall de skulle behöva genomgå en liknande upplevelse på nytt.

Ja, det märks på Maria och Magdalena att det här varit en upplevelse de aldrig kommer att glömma. The Island Sverige har premiär på discovery+ den 10:e februari.

MER LÄSNING:

Se Filmtopps intervju med Maria Montazami & Magdalena Graaf om The Island Sverige här: 

Du hittar alla våra filmade intervjuer på Filmtopps Youtube-kanal.

NÄSTA ARTIKEL