Marcus Schenkenberg om vänskapen med Donald Trump: "En av de galnaste"

Marcus Schenkenberg om vänskapen med Donald Trump: "En av de galnaste"

  • Discovery+
Sofie Landgren
26 april 2023 kl. 20:04

Öppnar upp sig i The Island Sverige 2023 – röstade på Trump

Under årets säsong av "The Island Sverige" på discovery+ har vi bland annat fått följa supermodellen Marcus Schenkenberg resa på den öde ön i Stilla havet. Under säsongen öppnar han upp sig för Magdalena Kowalczyk om vänskapen med Donald Trump.

Marcus Marcus Schenkenberg i The Island Sverige 2023 på discovery+
Marcus Schenkenberg. Foto: discovery+.

Tog steget att flytta till USA

Under årets säsong av The Island Sverige 2023 på discovery+ har vi fått följa årets deltagare Emma Igelström, Marcus Schenkenberg, Lasse Kronér, Linda Pira, Dragomir Mrsic, Magdalena Kowalczyk och Dermot Clemenger när de kämpat med att överleva på en öde ö i Stilla havet i tre veckor utan mat, vatten eller andra förnödenheter till hjälp.

Under ett av säsongens avsnitt öppnar Marcus Schenkenberg upp sig för Magdalena Kowalczyk om när han som ungdom tog steget att flytta till USA.

– Jag visste inte vad jag ville göra i livet. Jag landade i LA och tänkte, okej vi stannar här, och sedan halkade jag in på modellandet, berättar han för Magdalena.

Under sin imponerande karriär har han hunnit umgås med en mängd stora, celebriteter. Bland annat Michael Jackson och Elton John, men bland de amerikanska kändisarna finns det en som sticker ut lite extra, nämligen Donald Trump

Marcus Schenkenberg med Donald Trump i The Island Sverige 2023. Privat bild
Marcus Schenkenberg, Donald och Melania Trump. Foto: Marcus Schenkenberg, discovery+.

Marcus Schenkenberg om vänskapen med Donald Trump: "En av de galnaste"

Väl på denna öde ö ställer Magdalena Kowalczyk frågan om vem som är den mest galna kändisen han har träffat på, och Marcus svarar:

– Donald Trump är nog en av dem som är "up there". Vi var typ vänner. Vi hade en gemensam kompis som hade party varenda torsdag och då var han alltid där. Jag lärde känna honom väldigt väl faktiskt.

När Donald väl berättade för Marcus att han skulle ställa upp i det Amerikanska presidentvalet så trodde han först att det var ett skämt.

– Jag trodde inte att han skulle få en chans, att få några röster över huvud taget. Men han är ganska street smart. Jag trodde på honom i början, ska jag vara ärlig så röstade jag faktiskt på honom. Jag tänkte att fan, det här kommer att bli bra om han vinner, men han var ingen bra president. Han är nog en av de galnaste faktiskt, förklarar Marcus.

Missa inte slutet på "The Island Sverige" 2023 på discovery+ nu på torsdag!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL