Mäklarna.

Mäklarna säsong 4 – Kjell Bergqvist avslöjar

  • Discovery+
Filmtopp
01 mars 2022 kl. 08:00

"Det ligger sex nya avsnitt i en låda någonstans"

I sin intervju med Filmtopp avslöjar Kjell Bergqvist vad som händer med Mäklarna säsong 4. Vi kan med glädje konstatera att den är på god väg!

I maj förra året hade den efterlängtade tredje säsongen av Mäklarna (Läs: Mäcklarna) premiär på discovery+. I den återser vi Kjell Bergqvist och Cecilia Frode som omaka duon Kaj Modin och Vilma Sahlin när nya bekymmer dyker upp för mäklarfirman. Den här gången måste en äldre Kaj rädda upp allt för att i sin tur rädda pensionen. 

När Filmtopp intervjuade Kjell Bergqvist inför den andra säsongen av Bäckström tog vi tillfället i akt att checka statusen på Mäklarna säsong 4. Kommer den att bli av?

Svaret är ett rungande ja! 

Faktum är att den nya säsongen av Mäklarna redan är färdiginspelad och klippt. Bergqvist avslöjar nämligen för Filmtopp att han har den hemma, men att han inte sett den ännu. 

– Senast häromdagen så frågade min fru och son när det kommer en ny Mäklarna. Jag vet inte, sa jag. Men att jag har den på mejlen. "Vafan! Varför har du inte sagt något?!" sade min son då. Att se mig själv på TV är inte det första jag gör när jag är ledig.

Från 1:50 min in i klippet hittar du allt Bergqvist har att berätta om Mäklarna säsong 4:

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL