Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Lundellhuset säsong 4 – detta vet vi

Lundellhuset säsong 4 – detta vet vi

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 september 2021

Blir det fler säsonger av Lundellhuset - Sveriges lyxigaste bygge?

I hela tre säsonger har vi fått följa Jocke och Jonna i "Lundellhuset - Sveriges lyxigaste bygge". Kommer vi att få se dem ta det ambitiösa projektet ännu längre?

Duon Joakim "Jocke" Lundell och Jonna Lundell fortsätter att bygga sitt realityimperium med serier som Familjen Lundell, Spökjakt och givetvis Lundellhuset. Paret har tidigare gjort succé med sin Youtube-kanal, vilket bland annat öppnat dörren för deras många program på discovery+.

Lundellhuset – Sveriges lyxigaste bygge är deras program som fokuserar på resan till deras drömhem. I den första säsongen befann sig projektet i sin byggnationsfas, men i den tredje och senaste säsongen var det istället trädgården i fokus. Sveriges lyxigaste bygge måste givetvis kombineras med Sveriges finaste trädgård och Sveriges snofsigaste pool.

Med en trädgård som börjar ta form har Jocke och Jonnas följare börjat fundera över vad som blir nästa projekt – om det ens blir något?

LÄS OCKSÅ: Tv-svepet – veckans hetaste premiärer i tablån

Kommer det en säsong 4 av Lundellhuset - Sveriges lyxigaste bygge?

Varken paret Lundell eller discovery+ har ännu bekräftat om det kommer fler säsonger av Lundellhuset eller ej, men det finns trots det ett och annat som talar för att programmet får en fortsättning – åtminstone i något format.

I början av 2021 meddelade discovery+ i ett pressmeddelande att bolaget hade förlängt sitt samarbete med Joakim Lundell. Discovery+ skrev då att förlängningen innebar fler säsong av Spökjakt "liksom andra format". Vi skulle med andra ord kunna anta att Lundellhuset kan räknas till dessa "andra format".

Vad som också talar till fördel för en säsong 4 av Lundellhuset är hur framgångsrika Jocke och Jonnas program har varit på discovery+. I samma pressmeddelande som nämnt ovan skriver företaget att duons program i början av året hade streamats över 20 miljoner gånger på discovery+. Samarbetet är kort och gott ett framgångsrecept som vi gissar att båda parter vill fortsätta hålla vid liv.

Med det sagt är det inte hugget i sten att just Lundellhuset får en fortsättning i sin nuvarande utformning. Ett lyxbygge står sannolikt färdigt förr eller senare och med det i åtanke skulle programmet mycket väl kunna ta slut. Men, som den senaste trädgårdsfokuserade säsongen bevisade, finns det alltid nya projekt att ta tag i som husägare.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ: Spökjakt säsong 4 – detta vet vi

NÄSTA ARTIKEL