Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Spökjakt säsong 4

Spökjakt säsong 4 – detta vet vi!

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 juni 2021

Kommer den populära serien tillbaka?

Efter premiärhelgen är Spökjakt redan det mest streamade programmet på discovery+ och det mest populära i hela Norden. Tittarsuccén vann i fjol Kristallens mest prestigefyllda pris "Årets program" och i fredags var det premiär för den tredje säsongen. Nu står det klart att Spökjakt säsong 4 blir verklighet!

– Spökjakt har blivit så stort att det är svårt att greppa, först Kristallen och nu planerar vi redan för inspelningen av nästa säsong. Det här är ett så otroligt roligt projekt som jag skapat och får utveckla tillsammans med ett riktigt drömteam. Jag blir helt tagen av allt fint engagemang, säger Joakim Lundell.

Kristallenvinnaren Spökjakt med Joakim och Jonna Lundell blev en omedelbar tittarsuccé efter första säsongen 2019 och i fredags hade säsong tre premiär på discovery+. Redan efter premiärhelgen är Spökjakt det mest streamade programmet på discovery+ och populärast i hela Norden.

Spökjakt säsong 4 spelas in senare i år

– Från tidigare säsonger vet vi att Spökjakt är en riktig tittarmagnet och vi är så otroligt stolta att kunna konstatera att den nya säsongen redan är det mest streamade programmet på discovery+, och att vi dessutom har tagit hela Norden med storm då programmet även där är det mest sedda, säger Ulrika Bokstad exekutiv producent för Spökjakt på Discovery Networks Sweden.

I den tredje säsongen fortsätter jakten på det paranormala, tillsammans med vännen Danjal Kanani och spökjägarduon LaxTon, bestående av bröderna Tony och Niklas. Denna gång får teamet förstärkning av två nya medlemmar - det välkända mediumet Serafia Andersson med förmågor utöver det vanliga och vännen Johanna Öholm som har erfarenhet från tidigare Spökjakter på Youtube.

Teamet gräver djupare än någonsin för att hitta bevis och de besöker platser som i många fall bara lokalbefolkningen hört rykten om. Där det viskas om ondskefulla väsen, våldsamma andar, poltergeists och - demonisk aktivitet.

Tillsammans kommer de utreda sex hemsökta platser i Sverige, för att en gång för alla undersöka om det paranormala existerar. Frågan är om de denna gång faktiskt får fler svar än de önskat…

Spökjakt skapas och produceras av Joakim Lundell och ITV Studios. Den nya säsongen hade premiär fredag den 25 juni och nya avsnitt kommer varje fredag, exklusivt på discovery+.

NÄSTA ARTIKEL