Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Love in the Jungle – Allt om nya serien

Love in the Jungle – Allt om nya serien

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 april 2022

Liknar inget annat dejtingprogram du sett

I maj månad släpper discovery+ en realityserie likt ingen annan vi tidigare sett på streamingtjänsten. Här är allt vi vet om "Love in the Jungle".

"Inget smicker, bara kroppsspråk." I discovery+ internationella nya realityserie Love in the Jungle ska fjorton singlar bejaka sina djuriska instinkter i jakten på kärleken. Det nya programmet utspelar sig i djungeln där deltagarna ska inspireras av djurens rike – det vill säga djungeln – för att lyckas snärja en ny partner. 

Se trailern till "Love in the Jungle" här:

Så fungerar Love in the Jungle

Som du ser måste vi här kasta loss allting vi trodde oss veta om dejtingprogram. Gruppen i programmet som består av singlar kommer att bo tillsammans på ett privat ekoreservat i Colombia. Där de kommunicera och flirta med varandra i jakt på en potentiell partner – utan att prata. Istället för att använda ord omfamnar singlarna sina djurinstinkter och delta i parningsritualer som är hämtade direkt från djurriket.

Det här är ett socialt experiment lika mycket som ett dejtingprogram. Det kompletteras av en rolig berättare.

Då har Love in the Jungle premiär

Är du redo att färdas in i Colombias djupaste djungel för att följa deltagarnas jakt på kärlek? Då behöver du inte vänta särskilt länge till. Love in the Jungle säsong 1 har premiär den 8 maj på discovery+.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL