Lars och Fiona i Älskar, älskar inte säsong 3 – paret alla pratar om

Lars och Fiona i Älskar, älskar inte säsong 3 – paret alla pratar om

  • Discovery+
Filmtopp
13 september 2022 kl. 20:09

Kan en 80-åring dejta en 40-åring?

Upp till bevis! Kan en 80-åring dejta en 40-åring? Lars och Fiona är paret alla pratar om i "Älskar, älskar inte" säsong 3, som nu streamar på discovery+.

Nu kan tittarna äntligen få ta del av Älskar, älskar inte säsong 3 på discovery+. Hittills har två avsnitt kommit ut där vi fått lära känna de deltagande paren. Ett par som fått mer fokus än de andra är Lars och Fiona där åldersskillnaden måste benämnas som enorm. Kommer paret få det hela att fungera?

I det Kristallen-belönade programmet som ständigt lockar stort intresse följer vi svenskar som hittat sin potentiella kärlek från ett annat land. Där följer vi flera par, men ett som sticker ut i mängden är Lars och Fiona, som det skiljer hela fyrtio år mellan.

Lars och Fiona i Älskar, älskar inte säsong 3 – paret alla pratar om

Lars och Fiona i Älskar, älskar inte säsong 3 – paret alla pratar om
Lars och Fiona. Foto: discovery+.

De två träffades på nätet och nu ska Lars, som är från Karlshamn, resa till Uganda för att träffa sin potentiella livspartner. 

– Det är ju nitton år som jag levt ensam. Det var nu på senare år som jag började fundera på att det skulle vara trevligt att träffa en kvinna igen. Jag sökte på en dejtingsajt och på översta raden var det en kvinna som fångade min blick direkt. Men hon är bara fyrtio och jag åttio. Oj, tänkte jag. Det var ju inte så bra, säger Lars i programmet. 

Det går inte att påstå annat än att Lars är en pigg filur för sin ålder, och Fiona verkar inte direkt bekymrad över åldersskillnaden. I det andra avsnittet fick vi se en glimt från deras första möte och vi får väl säga att det inte såg helt övertygande ut när de skulle pussas. Men sannolikt tar det sig med tiden. Det blir spännande att se ifall det faktiskt uppstår sann kärlek emeolan som är stark nog för att de ska hålla ihop.

Du följer Lars och Fiona i "Älskar, älskar inte" 2022 på discovery+.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL