Wahlgrens värld säsong 12 – nya serier på discovery+ i september 2022

Wahlgrens värld säsong 12 – nya serier på discovery+ i september 2022

Filmtopp
Uppdaterad 13 september 2022 kl. 08:09 | Publicerad 09 september 2022 kl. 10:09

Flera favoriter kommer tillbaka

När streamingtjänsten presenterar sina nyheter finns Wahlgrens värld säsong 12 med. Här är alla nya serier på discovery+ i september 2022!

Älskar, älskar inte (säsong 3) – 12 september

Kärleken sätts på prov när vägen är krokig, smal och svår. Följ resan för att se om kärleken övervinner allt. 

Gränsbevakarna Sverige (säsong 1) – 13 september

Snart är det äntligen premiär för discovery+ nya satsning Gränsbevakarna Sverige. För första gången får vi tätt följa det arbete tulltjänstemän, utredare, spanare och hundförare gör som dagligen säkrar Sveriges gränser, hamnar och flygplatser.

Över Atlanten (säsong 4) – 13 september

Äventyret som tar svenska kändisar med storm är snart tillbaka med sin fjärde säsong! Aldrig tidigare har resan blivit så dramatisk och svår. I höstens säsong ser vi Casper Janebrink, Ann Wilson, Loreen Talhaoui, Erik Ekstrand, Linus Wahlgren och Kenneth Andersson.

Vem tror du att du är? (säsong 2) – 14 september

I programmet som hade sin premiärsäsong förra året följer vi välkända svenskar, som beger sig på sitt livs resa bakåt i tiden. I sökandet efter sina rötter hittar de starka och aldrig tidigare avslöjade berättelser om sina familjeträd.

Mullvaden (säsong 2) – 15 september

Det stora mysteriet är tillbaka med sin andra! Bland de elva deltagarna gömmer sig precis som förra gången en mullvad, som har i uppdrag att sabotera för gruppen.

Wahlgrens värld (säsong 12) – 15 september

Månadens största höjdpunkt är förmodligen när vår älskade familj kommer tillbaka med fortsättningen på deras långkörare till realityserie. I Wahlgrens värld säsong 12 följer vi Pernilla och Bianca när de tar steg mot nya äventyr och förändringar i livet. Ännu har vi ingen trailer att dela med oss av, men inom kort förväntar vi oss veta närmare vad som kommer att vara de två familjemedlemmarnas stora projekt i kommande avsnitt. Oavsett är vi säkra på att publiken kommer fortsätta älska att få följa med dem bakom kulisserna på deras allt som oftast späckade och glamorösa liv.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL