Vem tror du att du är? 2022 – Alla deltagare

Vem tror du att du är? 2022 – Alla deltagare

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad 14 september 2022 kl. 08:09 | Publicerad 22 augusti 2022 kl. 17:08
ANNONS
ANNONS

Flera profiler ansluter sig till programmet

I höst flyttar återigen tittarsuccén Vem tror du att du är? in på discovery+ och Kanal 5. Agneta Sjödin och Börje Salming var de första namnen som avslöjades. Nu står det även klart att inga mindre än Niklas Ekstedt, Krister Henriksson, Jill Johnsson, Lars Lerin, Marianne Mörck, Petter och Cecilia Frode gör dem sällskap i en ny, spännande säsong.

Mer läsning:

Var kommer du ifrån, egentligen? I höst går en ny säsong upp av hyllade Vem tror du att du är? på discovery+ och Kanal 5, där publiken få följa några av Sveriges mest folkkära profiler när de i möten med släktforskare och experter får ta del av alla de starka berättelser och gripande livsöden som är del av deras ursprung. De medverkande får inte bara besöka historiska miljöer utan även leva sig in i sina släktingars tillvaro genom att prova på yrkesroller, tidsenliga kläder och uppleva allt från vardagliga levnadsförhållanden till omvälvande livssituationer.

En spännande resa

– Jag har många gånger funderat på min musikaliska bakgrund. Var kommer sångrösten och det kreativa arvet ifrån och från vilken av mina föräldrars sida? Kanske från båda sidor? Jag som alltid älskat Dalarna… Bor det kanske en liten dalkulla i mig och finns det en anledning till att jag alltid älskat Norrland? Kan jag rent av ha någon tråd till min fästmans Jämtland? Den här resan har slutit många spännande cirklar och jag är så tacksam, berättar Jill Johnsson.

– För mig var det här en otrolig resa då jag i stort sett inte vet speciellt mycket om mina rötter, bara vissa fragment så för mig föll många bitar på plats, säger Petter Askergren.

– Det var en ynnest att få vara med i Vem tror du att du är? Att färdas bakåt i släktleden blir en påminnelse om hur vi alla är del av något större och hur allt hänger samman. Det är vackert och väldigt känslosamt, berättar Agneta Sjödin.

Sågs av miljoner svenskar

Vem tror du att du är? har varit en internationell tittarsuccé allt sedan starten i Storbritannien 2004 och sågs av miljoner svenskar under sina nio säsonger på SVT. Det blev även en omedelbar tittarsuccé när det klassiska formatet och släktforskningsprogrammet Vem tror du att du är? premierade i ny tappning på discovery+ och Kanal 5 under förra året – under premiärhelgen följde nämligen över en halv miljon svenskar med på resan och såg programmet.

– Det ska bli otroligt roligt att få visa den andra säsongen av Vem tror du att du är? för tittarna i höst. Det kommer bli personligt, spännande och omtumlande, med både skratt och tårar, säger Mattias Askergren, exekutiv producent på Warner Bros. Discovery.

Vem tror du att du är? produceras av Warner Bros ITVP och har premiär 14 september på discovery+ och Kanal 5.

Alla deltagare i Vem tror du att du är? 2022

Niklas Ekstedt

Krister Henriksson

Jill Johnsson

Lars Lerin

Marianne Mörck

Petter

Cecilia Frode

Börje Salming

Agneta Sjödin

Vem tror du att du är? har premiär 14 september på discovery+ och Kanal 5.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL