Talang 2023 – Alla som är vidare i final

Talang 2023 – Alla som är vidare i final

Filmtopp
Uppdaterad 17 mars 2023 kl. 21:03 | Publicerad 04 februari 2023 kl. 13:02

Finalfälten fortsätter att fyllas på

"Talang" är tillbaka med buller och brak och svenska folket samlas ännu en gång för att ta del av de mest obskyra av förmågor. Här är alla som är klara för final i Talang 2023.

På TV4 rullar nog den stora publikfavoriten Talang med sin trettonde säsong. I den här upplagan av programmet ser vi Helena Bergström, Viktor Norén, Johanna Nordström och David Batra i juryn, som är redo att bedöma och låta sig chockas av årets deltagare.

Med premiär den 13 januari och ett avsnitt i veckan har vi redan fått se ett gäng talangfulla individer gå vidare till de olika finalerna. Vi passar på att samla alla här så att du enkelt kan få en överblick. Listan uppdateras löpande.

Alla som har gått vidare i Talang 2023

Avsnitt 1 – Gneben och Jennifer Auon

I det första avsnittet av Talang 2023 fick vi se två deltagare gå vidare till semifinal. Den första av dem var Gneben, som fick alla juryröster utom Johanna Nordströms. Talangen i fråga? Jo, han är en jäkel på beatbox. Vilket du kan se i klippet ovan.

Den andra deltagaren som gick vidare heter Jennifer Aoun och hon fick ett godkännande av alla i juryn. 19-åriga Jennifer är en mycket begåvad sångerska, som tog juryn med storm. Se klippet ovan.

Avsnitt 2 – Paulina & Alvin, Dan Meyer och Florian Voss

I det andra avsnittet gick tre deltagare vidare och den första Golden Buzzer användes. Den första att gå vidare i det här avsnittet var Paulina & Alvin, som fick grönt ljus av alla utom Gustaf Norén. Därefter gick Dan Meyer, som inte bara fick grönt ljus av alla utan också programmets första Golden Buzzer – som David Batra valde att använda. Tredje deltagaren att gå vidare stavas Florian Voss, som också fick grönt ljus av alla jurymedlemmar. Se Dan Meyers Golden Buzzer-värdiga talang här:

Avsnitt 3 – The Carling Sisters, Noor Al Jabiri och Chatte & Anto

Även i det tredje avsnittet gick tre deltagare vidare och än Golden Buzzer användes. De som gick vidare var The Carling Sisters, som fick grönt ljus av hela juryn, Noor Al Jabiri som inte bara fick unisont grönt ljus utan också Helena Bergströms Golden Buzzer. Tredje att gå vidare blev Chatte & Anto som fick grönt ljus från hela juryn. Se Noor Al Jabiris Golden Buzzer-vinnare här nedan:

Avsnitt 4 – KubaDance Company, Pontus Lindman och Wilhelm Åkerlind

Det fjärde avsnittet bjöd på ett liknande resultat som det tredje. Tre fick totalt grönt ljus men en av dem även en Golden Buzzer. Denna gången var det Gustaf Norén som använde sin, vilket innebär att endast Johanna Nordström har sin Golden Buzzer kvar. Först att gå vidare var KubaDance Company, därefter Pontus Lindman och sedan 11-åriga Wilhelm Åkerlund, som chockade juryn och tilldelades Gustaf Noréns Golden Buzzer.

Avsnitt 5 – Abe Raham och Andreas Aleman

Under det femte avsnittet fick vi se två stycken talanger gå vidare i tävlingen – Abe Raham, som fick grönt ljus från hela juryn – och Andreas Aleman, som inte bara fick grönt ljus av samtliga utan också fick Johanna Nordström att trycka på sin Golden Buzzer! I klippet ovan kan du höra Aleman blända juryn (och hela rummet) med sin fantastiska sång!

Avsnitt 6 – Ludvig & Rasmus, Samet Yüce, Children of Ukraine

Det sjätte avsnittet av Talang 2023 bjöd på ett och annat roligt nummer, ett fullkomligt fascinerande, och ett par kraftfullt emotionella ögonblick. När allting var sagt och gjort fick hela tre talanger gå vidare till nästa stadie av tävlingen: den trick-och danscyklande duon Ludvig & Rasmus, mattegeniet Samet Yüce och den fängslande dansuppsättningen Children of Ukraine, som dessutom fick en berörd Pär Lernström att trycka på juryns Golden Buzzer.

De gick vidare i avsnitt 7: 

 • Madeleine & Helena
 • Uppsala Dansakademi

De gick vidare i avsnitt 8 – till final:

 • Jennifer Aoun
 • Pontus Lindman

De gick vidare i avsnitt 9 – till final:

 • Samet Yüce
 • Madeleine & Helena

All som gått vidare till final av talang 2023 samlade

 • Dan Meyer
 • Jennifer Aoun
 • Wilhelm Åkerlind
 • Children of Ukraine
 • Andreas Aleman
 • Pontus Lindman
 • Noor Al Jabiri
 • Samet Yüce
 • Madeleine & Helena

Mer läsning:

Artikeln uppdateras löpande.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL