Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Här streamar du The Masters 2022

Här streamar du The Masters 2022

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 mars 2022

Streamingtjänsten värvar sändningsrättigheterna

Den 7 april vänder golfpublikens blickar mot USA och anrika Augusta National Golf Club i Georgia när världens bästa golfare gör upp om den åtråvärda gröna jackan i årets första major. Här streamar du The Masters 2022!

Den 6:e januari 2022 gjorde PGA-touren ett välkomnat intåg hos discovery+ och med över 40 tävlingar samt fler extrafeeder än tidigare kommer golfentusiaster kunna njuta av mer golf än någonsin. Nu står det även klart att streamingtjänsten värvar sändningsrättigheterna till The Masters 2022 som går av stapeln på Augusta National Golf Club i Georgia. 

– Det är väldigt kul att vi säkrat sändningsrättigheter för både digitalt och linjärt till säsongens första major. The Masters är en fantastiskt turnering och att vi får in denna rättighet ligger helt i linje med vår satsning på golf, säger Peter Ahnberg, Projektledare och producent för Discoverys golfsändningar.

discovery+ följer du all spänning från The Masters 2022 och linjärt kommer golfentusiasten kunna njuta av veckans höjdpunkter.

– Det ska bli väldigt roligt att jobba med Masters igen och jag ser fram emot att få följa tourens bästa spelare i världens läckraste tävling säger, Wille Schauman, Golfexpert på Discovery.

När är The Masters 2022?

Den prestigefyllda turneringen från Augusta National Golf Club startar 7 april och pågår i fyra dagar fram till 10 april.

Men veckans Masters-bevakning börjar tidigare än så på Discovery med bland annat bilder från när spelarna gör sina sista förberedelser på Rangen. På onsdagen gör även den omtyckta tävlingen "Par 3" återkomst innan det på torsdagen drar igång på allvar med fyra hela dagars live-action. 

– Masters på Augusta är troligen den vackraste tävling att titta på med en bana i perfekt skick. Det är den stora höjdaren att följa när man är som mest golfsugen och banorna börjar öppna upp i Sverige säger Mats hallberg, Golfexpert på Discovery.

Kommer förra årets vinnare av den gröna jackan, Hideki Matsuyama kunna göra om bedriften eller är det dags för Rory McIlroy att vinna den major han fortfarande saknar? 

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL