Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då har Mullvaden säsong 2 premiär

Då har nya Mullvaden säsong 2 premiär

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 mars 2022

Snart dags för nästa nervkittlande gissningslek

I höst är det dags för en ny vända av discovery+ populära tävlingsprogram. Här är allt vi vet om nya "Mullvaden" säsong 2!

Spektakulära och kluriga tävlingar, en nervkittlande gissningslek, ett gäng folkkära svenskar och en hemlig sabotör. Kämparanda och samarbete å ena sidan, ständigt misstänkliggörande och detektivarbete å den andra – det är det vinnande konceptet för underhållningsprogrammet och publikfavoriten, som förra året fick sin första kändisversion.

– Det geniala och roliga med det här programmet är ju att det är en sådan utmaning för alla inblandade och att spelet krävde mycket mer psyke än förväntat, särskilt i rollen som mullvad, berättar skådespelaren och musikern Nassim al Fakir, som agerade mullvad i fjolårets säsong.

Mullvaden, som första gången visades på Kanal 5 år 2000, gjorde förra året en efterlängtad comeback hos den svenska tv-publiken med över 2 miljoner tittare. Nu står det klart att det blir en ny säsong till hösten 2022 på discovery+ och Kanal 5.

När har nya "Mullvaden" säsong 2 premiär?

I fjolårets säsong av Mullvaden sågs inga mindre än Carina Lidbom, Anders Lundin, Edvin Törnblom, Nassim al Fakir, Agneta Sjödin, Staffan Olsson, Ola Forssmed, Hasse Brontén, Klara Hammarström och Ellen Bergström. Deltagarna bodde och tävlade tillsammans på Wenngarn slott utanför Sigtuna. Efter åtta rafflande avsnitt med tuffa utmaningar, klurigheter och ständigt misstänkliggörande, var det till slut Ellen Bergström som kammade hem vinsten när hon avslöjade mullvaden Nassim Al Fakir.

– Det här var ett så roligt äventyr, och jag gick verkligen in till hundra procent. Jag hade stenkoll på allt och låg och skrev i min anteckningsbok varje kväll, berättar skådespelaren och influencern Ellen Bergström.

Nya "Mullvaden" säsong 2 släpps i höst på discovery+ och Kanal 5.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL