Jocke och Jonna om Spökjakt säsong 4 och skräckfilmen Feed

Efter Lundellhuset – då kommer sista säsongen av Spökjakt

  • Discovery+
Filmtopp
22 juni 2023 kl. 14:00

KLART: Då kommer Spökjakt säsong 5 med Jocke och Jonna

I våras avslöjade Joakim Lundell och Jonna Lundell att de kommer att lämna flera realityprojekt bakom sig för att fokusera på annat – men det betyder inte att det inte finns mer på lager åt oss den närmaste tiden. Efter att "Lundellhuset" har gått i mål är det snart dags för populära "Spökjakt" att återvända med sin femte och förmodade sista säsong.

Det var i april, i Joakim Lundells och Jonna Lundells podcast Jocke & Jonna – Sanningen måste fram som realitygiganterna avslöjade att de tackat nej till att göra fler säsonger av framgångsrika program som Spökjakt och Hide and Seek. Anledningen de gav då var att alla åtaganden hade kommit i vägen för deras barn.

Vid det laget fanns det en hel del nytt realitymaterial med makarna som redan var på gång. Nyligen har vi exempelvis fått se den senaste säsongen av Lundellhuset gå i mål och det har länge varit klart att det skulle bli en säsong 5 av omåttligt populära Spökjakt – programmet där Jocke och Jonna besöker hemsökta platser.

Efter Lundellhuset – då kommer sista säsongen av Spökjakt
Foto: discovery+

I säsongen, som med tanke på avslöjandet i april förmodas bli den sista, fortsätter duon att leta efter hemsökta platser ute i Europa, och redan under sensommaren 2022 kunde Filmtopp exklusivt avslöja att en av inspelningsplatserna var spökhuset från Conjuring-filmerna.

– Vi har en Englandsäsong framför oss och där har vi 30 East Drive som vi har velat åka till väldigt länge. Jag tror att det är huset som någon av Conjuring-filmerna bygger på, sen har det ju gjorts så jävla många så jag vet inte vilken av dem det är. De är i London i en och det ska vara det här huset, det är väldigt likt som det ser ut i filmen med, sa Joakim Lundell då.

Då är det premiär för Spökjakt säsong 5 – sista säsongen

Nu har Warner Bros. Discovery annonserat när den femte och sista säsongen av Spökjakt har premiär på discovery+. Den nya säsongen kommer att landa på streamingplattformen den 1 oktober 2023.

Med sig ut i Europa har Jocke och Jonna Danjal, duon Tony och Niklas, mediet Andreas och deras vän Johanna.

Säsong 5 av Spökjakt är inte det enda rysarrelaterade som Joakim Lundell är aktuell med till hösten. Efter succén med Feed (2022) är det den 25 augusti dags för nästa skräckfilm från Joakim Lundell, när Canceled har premiär. Den här gången står han inte bara med som producent, utan även som en av manusförfattarna.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL