Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Joakim Lundell vinnare på Guldbaggegalan – Feed vann publikens pris

Då har Joakim Lundells nya skräckfilm Canceled biopremiär

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 maj 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 maj 2023

Landar på biografer knappt ett år efter "Feed"

Nu har vi fått ett premiärdatum för Joakim Lundells nya skräckfilm "Canceled" som kommer att gå upp på svenska biografer.

I höstas fick vi se Joakim Lundell göra sin debut som långfilmsskapare. Skräckfilmen Feed blev en stor succé vad gäller sålda biobiljetter och den vann även publikens pris på Guldbaggegalan. Arbetet på hans nästa film har redan kommit långt – i den grad att vi nu fått ett premiärdatum. 

Den kommande rysaren följer Alex, spelad av Vincent Grahl (Feed), som driver det högst framgångsrika företaget Gone Ghosting, som filmar spökjakter och sänder dem online. Klas Wiljergård (Min pappa Marianne, Tisdagsklubben) spelar teamets kameraman. Efter en rad enorma succéer där de tjänat miljoner på sina live-sändningar lämnar han bevis på att Alex fabricerat flera av händelserna. När Alex blir canceled, och gruppen därmed tappar alla sina sponsorer och abonnenter, bestämmer han sig för att bevisa att hans spökjakter visst är äkta. Således söker Alex upp en plats som ingen utrett och där legenden säger att alla som varit i huset har dött. 

"Feed". Foto: Nordisk Film.

Då är det premiär för filmen Canceled

I ett reportage av Filmstaden berättar Joakim Lundell att publiken kan förvänta sig en något mer händelserik och rapp film än Feed. Vidare berättar de att den kommande skräckfilmen har premiär på landets biografer i slutet av augusti. På Wikipedia kan vi läsa närmare och se att den har premiär den 25 augusti. Vidare ser vi där att Lundell själv verkar ha en roll i filmen.

Förhoppningsvis kan vi snart dela med oss av en första trailer till "Canceled".

NÄSTA ARTIKEL