Spikat premiärdatum för Pernilla Wahlgrens program – del av Max-lanseringen

Då är det premiär för nya Wahlgrens värld

  • Discovery+
Axel Diedrichs
19 maj 2024 kl. 16:05

Pernilla Wahlgrens succéserie fortsätter på Max

Den populära långköraren om Pernilla Wahlgren, "Wahlgrens värld", fortsätter snart med sin 15:e säsong. Den här gången på nya streamingtjänsten Max.

Sedan 2016 har Pernilla Wahlgren, genom både med- och motgångar, låtit tittarna följa med henne i sin händelserika vardag. På den tiden har man hunnit göra över 150 avsnitt fördelade på säsonger. Snart kommer profilen tillbaka med en ny vända och den här gången kommer tittarna att hitta henne på den nya streamingtjänsten Max, som en liten stund till heter HBO MaxWahlgren värld säsong 15 kommer att ha premiär den 21 maj, och därmed blir den en del av den stora lanseringen av Max, som äger rum samma dag.

– Hur sjukt? Sarah Jessica Parker, Game of Thrones, Barbie och jag, Pernilla Wahlgren. Ja, jag har lite hybris, men det är sant! säger Pernilla Wahlgren i ett pressmeddelande som Warner Bros. Discovery gick ut med den 22 april.

Då är det premiär för nya Wahlgrens värld
Foto: Filmtopp Int.

Stort farmor-fokus i Wahlgrens värld säsong 15

Vad kan vi vänta oss för typ av innehåll i den nya säsongen av Wahlgrens värld? Vi har fått veta att mycket fokus kommer ligga på det faktum att Pernilla Wahlgren har blivit farmor, men hennes liv är ju som vi vet fyllt av betydligt fler händelser. Inte minst ska ett bröllop mellan henne och fästmannen Christian Bauer planeras. 

"Wahlgrens värld" säsong 15 släpps på Max den 21 maj. Samma dag har Benjamin Ingrossos nya serie premiär på Max. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL