Carola och Edward Blom i Vem tror du att du är? 2023 – alla deltagare

Carola och Edward Blom i Vem tror du att du är? 2023 – alla deltagare

  • Discovery+
Filmtopp
24 februari 2023 kl. 11:02

Hela nya säsongens lista presenterad!

Carola Häggkvist och Edward Blom är med bland deltagarna i den tredje säsongen av discovery+ populära program. Här är alla deltagare i "Vem tror du att du är?" 2023.

I vår fortsätter det populära realityprogrammet där svenska kändisar gräver efter sina rötter för att utforska sin egen släkthistoria. Nu kan vi presentera alla deltagare i Vem tror du att du är? 2023. 

Efter att ha följt med stora kändisar som Felix HerngrenJohan Ulveson, Markus AujalayLinnea Henriksson och Börje Salming är det dags för en ny skara berömda profiler att ställa upp i programmet som gjort sig känd för sina överraskande, gripande och varma stunder.

Carola och Edward Blom i Vem tror du att du är? 2023 – alla deltagare
Carola Häggkvist och Edward Blom i "Vem tror du att du är?" 2023. Foto: Linus Hallsenius / Warner Bros Discovery.

Vem tror du att du är? 2023 – alla deltagare

Vi kan nu meddela att årets deltagare består av artisten Carola Häggkvist, skådespelarna Christine Meltzer, Ulla Skoog och Peter Magnusson, mathistorikern Edward Blom och skidskytten Björn Ferry. De ska alla bege sig iväg på sitt livs resa på jakt efter sina rötter. Tillsammans med släktforskare får de ta del av gripande livsöden som är del av deras ursprung.

I det första avsnittet av den tredje säsongen får vi följa med Carola Häggkvist och Christine Meltzer. Carola börjar sin släktresa med att ta sig till Nynäshamn och mormor. Eftersom hennes mormors far jobbade inom järnvägen kan vi räkna med ett fartfyllt äventyr. För Christines del startar hon sin resa i Stockholm – släktens hemstad på hennes farfars sida. Hon får då höra en intressant historia om släktens framgång inom tobaksindustrin på Södermalm.

Carola och Edward Blom i Vem tror du att du är? 2023 – alla deltagare
Christine Meltzer. Foto: Linus Hallsenius / Warner Bros Discovery.

Då har Vem tror du att du är? 2023 premiär

I samband med att deltagarna presenteras har man även gått ut med ett bekräftat premiärdatum. Vem tror du att du är? säsong 3 har premiär på Kanal 5 och discovery+ den 8 mars.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL