Bianca Ingrosso dementerar ryktet om familjen

Bianca Ingrosso dementerar ryktet om familjen

  • Discovery+
Moa  Andersson
Uppdaterad 03 februari 2023 kl. 14:25 | Publicerad 02 februari 2023 kl. 16:30

Stjärnprofilen säger ifrån mot ryktet som tog fart med Ursäktapodden

Ikväll har "Wahlgrens Värld" säsong 13 premiär på Kanal 5. Nu pågår däremot ett drev som kan stjäla glansen för realitysuccén. Bianca Ingrosso dementerar ryktet om familjen, som rör vem som är pappan till Filippa Toremos barn.

Det populära realityprogrammet Wahlgrens värld har nu rullat i imponerande 12 säsonger, men ännu är serien inte slut. Idag är det nämligen premiär för säsong 13 på Kanal 5 och discovery+. Men inför premiären har Bianca Ingrosso fått tackla ett rykte som sprider sig på nätet. Det handlar om att hennes bror eller tidigare pojkvän skulle vara blivande förälder till den gravida Filippa Toremo

Bianca Ingrosso dementerar ryktet om familjen
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso i Wahlgrens Värld. Foto: discovery+

Filippa Toremos koppling till familjen Wahlgren-Ingrosso

Filippa Toremo är influencern som chockerade hela sin följarskara den 5 november 2022 att hon var gravid, utan att ha vetat om det. Filippa trodde nämligen att det var hennes IBS som spökade, men det var det inte. Hennes graviditet togs emot med kärlek från hennes följare, många kan ju känna igen sig i hennes rädsla. 

I slutet av förra året gästade även Filippa säsongsavslutningen av Bianca Ingrossos talkshow och fick dela med sig av sin historia. De är även kollegor och goda vänner. Filippa skulle också kunna sägas vara ett av ansiktena utåt för Biancas sminkvarumärke Caia.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Filippa Toremo (@filippatoremo)

På Instagram dementerar Bianca Ingrosso ryktet om familjen 

Vad har då Filippa Toremo med familjen Wahlgren-Ingrosso att göra egentligen, förutom att hon är en god vän samt kollega till Bianca?

I förra veckans avsnitt av podden Ursäkta, med Johanna Nordström och Edvin Törnblom, pratade de väldigt vagt om ett rykte som florerar på gatorna. De nämner inga namn och ger inte heller några hintar om vad ryktet handlar om.

Direkt börjar det spekuleras och sprida rykten att det de pratar om i podden handlar om pappan till Filippa Toremos barn: kan det var en Ingrosso, eller varför inte Biancas ex? 

Bianca Ingrosso var då snabb på att dementera ryktet om familjen, detta genom att publicera en story på Instagram där hon närmast hånar spekulationerna:

– Kan vi släppa ryktet om att min bror eller ex är pappa till Filippas barn, helt sjukt vad folk hittar på från ingenstans, skriver Ingrosso till sina följare.

Bianca Ingrosso dementerar ryktet om familjen
Foto: Instagram.

Ursäkta podden ångrar sig

I det senaste avsnittet av podden Ursäkta, som släpptes idag, tonar duon ned det rykte de pratade om i föregående avsnitt:  

– Iallafall, då kan ni sluta undra, för det här ryktet vi pratade om förra veckan, det stämmer inte, säger Johanna Nordström.

För dig som vill se premiären av "Wahlgrens värld" säsong 13 går avsnittet nu att streama på discovery+. Vidare kan du se det på Kanal 5 ikväll klockan 20.00. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL