Bergs superlag – nu på Discovery+

Bergs superlag – nu på Discovery+

  • Discovery+
Emil Oscar Rasmussen
28 oktober 2021 kl. 13:10
ANNONS
ANNONS

Carina och Erik Berg tar över fotbollslaget Panthers

Carina Berg är tillbaka på Discovery+ med ett nytt tv-program – idag är det premiär för "Bergs superlag".

Carina Berg fortsätter att göra nya tv-program som på löpande band, och ännu en gång gör hon det tillsammans med maken och före detta fotbollsproffset, Erik Berg. Carina må vara den av dem som är mest bekant med att göra tv, men i Bergs superlag tar hon delvis klivet in på Eriks hemmaplan, i samband med att duon tar över ett fotbollslag.

Laget som paret Berg tar under sina vingar heter Panthers och består av 28 stycken underbara individer i olika åldrar, som alla har någon form av funktionsvariation. Målet är att Carina och Erik ska föra Panthers hela vägen till SM.

I avsnitten får vi också lära känna många av spelarna på djupet och ta del av deras drömmar – både på och utanför fotbollsplanen.

LÄS OCKSÅ: Behandlingen – nu på Discovery+

Bergs superlag
Erik och Carina Berg. Foto: Margareta Bloom Sandebäck/discovery+ och Kanal 5.

Både Carina och Erik har uppskattat att få träna Panters och Erik hade redan följt dem i flera års tid.

– Jag är så otroligt stolt och tacksam över att ha fått äran att träna Panthers. Jag såg laget spela första gången för ett par år sedan, och blev direkt helt golvad av glädjen och entusiasmen de spelade med. Jag kände att jag bara måste få träna detta laget, säger Erik i ett pressmeddelande från discovery+.

Carina har som sagt också njutit av tiden med Panthers, men hennes roll har som förväntat inte varit lika fokuserad på det sportsliga:

– Det har varit så himla spännande och härligt att lära känna det här helt fantastiska laget. Min roll i det hela är att vara en slags hejarklack/allt-i-allo-hjälpreda, bland annat genom att engagera mig i det sociala. För att ha kul ihop är också viktigt för ett sammansvetsat superlag, säger hon i pressmeddelandet.

Idag, på premiärdagen, har de första två avsnitten släppts på discovery+ och det första avsnittet sänds också på Kanal 5. Totalt sett består den första säsongen av sex stycken avsnitt som släpps med en veckas mellanrum. Eftersom de två första avsnitten släpptes samtidigt på discovery+ kommer du alltså att kunna få tillgång till avsnitten på streamingtjänsten en vecka innan de sänds på Kanal 5.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Discovery+ – våra tips

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL