Älskar, älskar inte säsong 2

Älskar, älskar inte avsnitt 14: Golddiggers och fel inredning

  • Discovery+
Uppdaterad 28 april 2022 kl. 10:14 | Publicerad 13 april 2022 kl. 17:32

Kan kärleken verkligen övervinna allt?

Styvmor Annika oroar sig för att Christy är en golddigger medan Tony har grabbkväll hemma i Bjuv. Frank och Anna inser hur olika de ser på livet – kvällens avsnitt (nr 14 i ordningen) bjuder således på ytterligare drama.

Tony och Christy var med i första säsongen av Älskar, älskar inte och är glada över att få vara med i en andra säsong. Christy har däremot fortfarande inte lyckats flytta till Sverige och svärmodern Annika anser att hon inte gör tillräckligt för att försöka komma hit, men samtidigt vill hon bara att hennes son, Tony, ska vara lycklig.

Anna inser hur annorlunda Frank är när de är på semester i Stockholm. Där visar han en gladare sida av sig själv och Anna är då rädd att han inte kommer vara likadan när de kommer hem igen. Frank är sur över att han inte får vara med och bestämma hur inredningen ska se ut hemma, samtidigt som han menar att ett seriöst förhållande komplicerar saker och ting.

Anna och Frank i Älskar, älskar inte. Foto: Discovery+
Anna och Frank i Älskar, älskar inte. Foto: discovery+

Erica och Omer får ett kärt återseende då Omer hälsar på i Göteborg. Erica är ledsen och besviken över att Omer inte får stanna längre än 10 dagar, men hon är ändå glad över den tid de får tillsammans.

Sabrina och Latif spenderar de sista dagarna tillsammans innan de tvingas ta farväl då Latif ska åka tillbaka till Dubai för att jobba, vilket förståeligt lämnar Sabrina i tårar. Hon visar återigen hur mycket kärleken betyder för henne medan Latif ser lättare på det hela.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL