Älskar, älskar inte säsong 2

Älskar, älskar inte 2022: dramat mellan Sabrina och Latif

  • Discovery+
Uppdaterad 13 april 2022 kl. 16:22 | Publicerad 12 april 2022 kl. 08:00

Förhållandet ställs duktigt på prov

"Älskar, älskar inte" 2022 är fullt i gång på discovery+ och bjuder på kärlek, tårar och kulturkrockar. Mellan Sabriana och Latif spänner nu dramat rejält.

De par som är nya för säsong 2 av Älskar, älskar inte är Anna från Sidsjö och Frank från Sierra Leone. Alessandro från Stockholm och Vitaly från Ukraina. Kim från Norrköping och Elton från Kap Verde. Viktor från Vetlanda och Caroline från Nairobi. 

Men även om det uppstår kulturkrockar mellan ovanstående par, är det paret Sabrina från Stockholm och Latif från Libanon som tillsammans med Erica från Göteborg och Omer från Pakistan som de flesta kommentarer på sociala medier handlar om. 

Erica och Omer i Älskar, älskar inte. Foto: Privat/Discovery+
Erica och Omer i Älskar, älskar inte. Foto: Privat/Discovery+

Redan i de första avsnitten fick tittaren se Erica och Omer ihop som båda brottas med dåligt självförtroende och självkänsla. De blev kära på internet och hade endast setts via Facetime innan de gifte sig när de träffades för första gången i Albanien.

Latif och Sabrina i Älskar, älskar inte. Foto: Discovery+
Latif och Sabrina i Älskar, älskar inte. Foto: Discovery+

Det var annorlunda för Sabrina och Latif som hade träffats i nästan tre år innan Latif äntligen kom på besök till Sverige. Det som tittaren däremot reagerade starkt på var Latifs beteende gentemot Sabrina, vilket de tycker är fel. Sabrina är upp över öronen kär i pojkvännen Latif vilket gör att hans beteende ofta slinker förbi. 

Latif pratar bland annat öppet om hur han inte kan hålla sig till endast en tjej och påpekar gärna alla fel och brister som Sabrina har (enligt honom). 

Älskar, älskar inte 2022 – Detta hände i kvällens avsnitt

I kvällens avsnitt (det trettonde i följd) släpper Latif ännu en bomb när han meddelar att han behöver åka hem till Dubai tidigare än vad de hade kommit överens om. Sabrina blir förtvivlad och deras förhållande ställs på prov genom distansförhållande ännu en gång. 

Även Erica och Omer är tillbaka till distansförhållande tills dess att Omer får flytta till Göteborg. Nykära och nygifta ansöker de om ett turistvisum, men det visar sig ta längre tid att få än vad de hade hoppats på.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL