Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Det som göms i snö säsong 3 – detta vet vi

Det som göms i snö säsong 3 – detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 september 2021

Kommer Det som göms i snö att fortsätta med en säsong 3?

Succéserien "Det som göms i snö" är tillbaka med en andra säsong – men frågan är om det blir den sista eller om vi kan vänta oss en säsong 3? Filmtopp har grävt i frågan om hur det ligger till med serien framtid.

Den andra säsongen av Leif G.W. Perssons kriminaldrama Det som göms i snö, med Kristallen-vinnaren Robert Gustafsson i huvudrollen som Peter Wendel, är äntligen här.

I den nya säsongen, som består av fem avsnitt, får vi fortsatt följa Wendels team som försöker lösa kalla fall. Nu är de dock underbemannade och det blir inte enklare att Wendel själv hemsöks av minnena av sin bror. Allting tar dessutom en mörk vändning när en kollega och vän plötsligt hittas mördad.

Trots att den nya säsongen knappt hunnit landa undrar vi fans redan nu, giriga som vi är, om det kommer att komma även en säsong 3 av den hyllade serien? Detta är vad Filmtopp vet:

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Viaplay

Det som göms i snö säsong 3 – blir den av?

Det finns ännu ingen information om huruvida en säsong 3 av Det som göms i snö är på gång eller inte, men vi på Filmtopp skulle vilja påstå att det finns en del som ger oss anledning att hoppas på fler avsnitt i framtiden.

– Gärna. Det finns mycket att vidareutveckla i det här, svarar exempelvis Robert Gustafsson själv när Filmtopp frågar om han kan tänka sig fortsätta med ytterligare en säsong.

Mer material att gräva i finns det definitivt, som Gustafsson också nämner i intervjun genom att påpeka att verkligheten serverar en hel del fall som kan lägga grund till hypotetiska framtida säsonger av Det som göms i snö. Dessutom tycker han att det finns mycket mer att utforska när det kommer till seriens karaktärer.

Vad som också talar för en fortsättning är att Det som göms i snö är en mycket populär serie hos den svenska tv-publiken. Det är dock svårt att sia om när en tredje säsong av serien skulle kunna tänkas komma om en beställning på den läggs. Första säsongen kom redan 2018, så det dröjde väldigt länge mellan säsongerna, vilket i sin tur gör alla former av prognoser väldigt osäkra.

Christopher Wagelin uppdaterar

I en intervju med Filmtopp berättar Christopher Wagelin, på plats i Litauen för inspelningen av den nya Ronja Rövardotter-serien, att det smids planer på en tredje säsong. 

– Jag vet inte vad jag får säga, men jag vet att det absolut finns planer på det. Superkul!

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna 2022

NÄSTA ARTIKEL