Därför vill du se The Survivor som nu går på bio

Därför vill du se The Survivor som nu går på bio

Filmtopp
15 juli 2022 kl. 11:07

Stor show av Ben Foster i nya förintelsedramat

I dag är det biopremiär för det uppmärksammade förintelsedramat med 28 kilo tunnare Ben Foster i huvudrollen som tvingas boxas i ett koncentrationsläger. Detta vill du se.

Ikväll kan du gå och se The Survivor på bio. Filmen är en spännande tagning på boxningsgenren och matar oss med två olika tidslinjer kopplade till förintelsen. En där vi följer fången Harry som under sin tid på koncentrationsläger tvingas att möta andra fångar i ringen för sin överlevnad, och en där han flera år senare försöker bygga sitt nya liv i USA, samtidigt som han slåss med minnena från kriget. 

I huvudrollen ser vi Ben Foster, känd från filmer som Hell or High Water3:10 to Yuma och The Messenger. Skådespelaren har länge varit en stor birollsskådis med The Survivor kan han komma att få sitt stora genombrott. Kritikerna som sett filmen är nämligen lyriska över hans framträdande i filmen.

Utöver Foster fylls den gedigna rollistan med namn som Billy MagnussenPeter Sarsgaard och Danny Devito.

Hyllas stort utomlands

Därför vill du se The Survivor som nu går på bio
Foto: Noble Entertainment.

 

Flera av de tyngsta internationella tidningarna ger filmen stort beröm och de flesta enas i att Ben Foster borde bli nominerad till sin allra första Oscar för rollen. Chicago Sun-Times skriver att han är trovärdig i varje bildruta och The Hollywood Reporter menar att han går igenom mer än en slående förvandling i filmen där han förändrar kropp och själ samtidigt som han inte överdramatiserar de fulare aspekterna av karaktärens liv. 

Se trailern till "The Survivor" här:

Här kan du boka dina biljetter till "The Survivor".

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL