Därför hatade Bruce Willis att göra Armageddon

Därför hatade Bruce Willis att göra Armageddon: ”Aldrig igen”

Eyla Runsten
24 april 2024 kl. 13:04

Var inget fan av upplevelsen

Bruce Willis har varit med i succéer som "Die Hard", "Pulp Fiction" och "Sjätte sinnet". En annan framgång var "Armageddon", som regisserades av den blivande "Transformers"-regissören Michael Bay. Men att detta var den första och sista filmen Bruce Willis var med i regisserad av Michael Bay.

En av de största framgångarna i Bruce Willis karriär är Michael Bays film Armageddon (1998). I filmen spelar Willis huvudrollen som oljeborraren Harry S. Stamper, som anlitas för att landa på en asteroid lika stor som Texas, för förgöra den innan den kolliderar med jorden.

I den stjärnspäckade filmen medverkar även Ben Affleck, Liv Tyler, Owen Wilson och Steve Buscemi m.fl.

Ben Affleck och Bruce Willis i "Armageddon". Foto: Buena Vista International.

Trots att Armageddon var Bruce Willis första samarbete med Michael Bay, som är känd för att älska sina filmiska explosioner och lättklädda kvinnliga biroller, så var det även hans sista. Inspelningen lämnade en dålig smak i Willis mun.

Inte många som vill jobba med Michael Bay

I en intervju med Fandomwire från 2012 om filmen The Expendables 2 delade Bruce Willis med sig om sina tankar kring regissören Michael Bay. Han berättar att han hade fantastiska medarbetare, men att en skrikande regissör gjorde att upplevelsen blev mindre trevlig. Han betonar dock att de alla var vuxna och tog sig igenom inspelningen.

– Det finns få personer som vill jobba med honom nu, och jag vet att jag aldrig kommer att jobba med honom igen, säger Bruce Willis.

LÄS OCKSÅ: Bruce Willis 8 bästa filmer

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL