Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Daniel Radcliffe som "Weird Al" i ny trailer!

Daniel Radcliffe som "Weird Al" i ny trailer

Linda Forssén | Nyhet
04 maj 2022
Linda Forssén | Nyhet
04 maj 2022

Filmen är som en fiktiv dokumentärfilm

Harry Potter-stjärnan spelar "Weird Al" Yankovic" i ny film. I den första trailern får vi se Radcliffe i lockig peruk och mustasch.

I en ny film med Daniel Radcliffe kommer vi att få se honom som den kända parodikern ”Weird Al” Yankovic. I tisdags släpptes en teaser trailer filmen Weird: The Al Yankovic Story. Den beskrivs som en ”oberättad sann historia” om Yankovic som dokumenterar sitt liv som ”Weird Al” och hur han nådde kändisskapet med gamla låtar som Like a Surgeon, Eat It och Amish Paradise. Men även om hans kärleksaffärer med kändisar och osunda livsstil.

Se trailern till "Weird: The Al Yankovic Story" här:

Som artist har Yankovic vunnit 5 Grammis och har rekordet som ”best-selling comedy recording artist of all time”.

Yankovic sade redan i början av januari att när hans senaste film UHF (1989) kom ut lovade han fans att han skulle släppa en storfilm var 33:e år. Filmen är producerad av Funny Or Die och Tango. Yankovic skrev manuset tillsammans med Eric Appel som även regisserade filmen.

I Weird: The Al Yankovic Story kommer vi även att få se Evan Rachel Wood som Madonna, Rainn Wilson som radiosändaren Dr. Demento, Julianne Nicholson och Toby Huss som Yankovics föräldrar, Mary och Nick.

Filmen kommer att släppas på The Roku Channel i höst.

Se även:

NÄSTA ARTIKEL