Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Steve Buscemi vill spränga världen i gudomlig komedi

Steve Buscemi vill spränga världen i gudomlig komedi

Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Klipp
28 december 2018
Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Klipp
28 december 2018

I "Miracle Workers" har Gud tröttnat på jorden.

Daniel Radcliffe och Steve Buscemi i Miracle Workers.
Daniel Radcliffe och Steve Buscemi i Miracle Workers. Foto: TBS.

En trailer har släppts till den gudomliga komedin "Miracle Workers", där en långhårig och trött Gud vill spränga jorden. Daniel Radcliffe spelar ängeln som är vårt sista hopp.

Den 12 februari har TBS nya komediserie Miracle Workers premiär. Serien är skapad av författaren och producenten Simon Rich och baseras på hans komiska roman med samma namn.

I Miracle Workers står en hel del på spel, åtminstone för oss jordbor. Gud har nämligen tröttnat på oss och vill spränga vår planet, för att sedan dra sig tillbaka och öppna en asiatisk fusionrestaurang. Vårt sista hopp är de överarbetade änglarna på "avdelningen för besvarade böner", som ännu inte har gett upp hoppet om mänskligheten.

I rollen som en trött och sliten Gud ser vi Steve Buscemi och ansvarig för avdelningen för besvarade böner är Daniel Radcliffe.

Igår natt släppte TBS en ny trailer, se den nedan:

https://youtu.be/pBVqgz0a4Kc

Än så länge är det inte klart om någon svensk distributör kommer att köpa upp rättigheterna till Miracle Workers, men förhoppningsvis ser det annorlunda ut när serien har premiär den 12 februari.

Vad tror du om "Miracle Workers"?

NÄSTA ARTIKEL