Daniel Radcliffe googlar sig själv och läser fanfiction om Harry Potter

Daniel Radcliffe googlar sig själv och läser fanfiction om Harry Potter

Emil Oscar Rasmussen
19 oktober 2023 kl. 15:10

Erkänner: läser fanfiction om Harry Potter och Draco Malfoy

Tidigare i veckan tog Daniel Radcliffe ett lögndetektortest – och avslöjade att han googlar sig själv och läser fanfiction om Harry Potter och Draco Malfoy.

Harry Potter-stjärnan är just nu aktuell med Broadway-musikalen "Merrily We Roll Along". Tidigare i veckan fick han ta Vanity Fairs lögndetektortest tillsammans med kollegorna från pjäsen, Jonathan Groff och Lindsay Mendez.

Daniel Radcliffe googlar sig själv och läser fanfiction om Harry Potter
Love is in the air? Foto: Warner Bros.

Daniel Radcliffe avslöjar – googlar sig själv och har läst fanfiction om Harry Potter och Draco Malfoy

Daniel Radcliffe, Jonathan Groff och Linsay Mendez fick tidigare i veckan ta plats i Vanity Fairs förhörsrum för att ställa varandra mot väggen med en lögndetektor kopplad till sig. Först ut att låta sig grillas av sina kollegor var Harry Potter-skådespelaren Radcliffe – och det ledde till en rad saftiga avslöjanden.

Efter några minuter i heta stolen frågar Jonathan Groff om Daniel Radcliffe någonsin googlar sig själv, och utan att tveka svarar Harry Potter-stjärnan "ja". När Groff skakar på huvudet åt Radcliffes uppriktighet skyller han på sin situation.

– Jag menar, det finns ingen j*vla anledning att ljuga, eller hur? säger han och tittar på lögndetektoroperatören.

Nästa fråga är inne på samma spår: Groff undrar om Radcliffe någonsin läst fanfiction om sig själv är svaret återigen "ja". Radcliffe får också förklara vad det konstigaste är som han har läst, och tar bland annat upp att det är väldigt många som drömmer om en relation mellan Harry Potter och Tom Feltons karaktär, Draco Malfoy.

Se hela Vanity Fair-intervjun här:

Regissören gör film av musikalen – med flera stjärnor

Musikalen Merrily We Roll Along är ursprungligen från 1981 och är författad av George Furth med legendaren Stephen Sondheim bakom text och musik. Inte nog med att den på nytt intog Broadway i september 2023, snart förväntas vi också att få se den adapteras till vita duken i regi av Richard Linklater (Boyhood, School of Rock, Before Sunrise). Stjärnor som rapporterats anknutna till projektet är stjärnskottet Paul Mescal, Beanie Feldstein och Ben Platt.

NÄSTA ARTIKEL