Så förändras Masked Singer

Då kommer nästa säsong av Masked Singer

Filmtopp
26 maj 2023 kl. 21:05

Får vi ta del av fler roliga överraskningar?

Nu är det dags att ta farväl av favoritprogrammet för den här gången, men vi blickar framåt och luskar i när nästa säsong av Masked Singer trillar in.

Efter ännu en succésäsong är det dags för Masked Singer Sverige att lämna oss för den här gången. Förhoppningsvis har du varit en bättre detektiv än panelen, som i år har haft lite extra svårt att luska ut vilka som gömmer sig bakom maskerna (här hittar du hur många rätt panelen i Masked Singer haft). Till deras försvar har det också varit rejält lurigt!

Bland de som gömt sig bakom maskerna i år har vi fått se vissa oväntade skönsångare som Joakim Lundell, Janne Andersson och Carolina Klüft, för att nämna några av alla som avslöjats i Masked Singer 2023.

Då kommer nästa säsong av Masked Singer
Panelen i Masked Singer. Foto: TV4

Årets Masked Singer störst i Sverige

I dag, fredagen den 26 maj, är det dags för Masked Singer att runda av för den här gången – efter ännu en succésäsong. Under påskhelgen lockade programmet, enligt MMS, hela 1,3 miljoner tittare, vilket gjorde det till helgens absolut största program. Nu är det många som undrar när nästa säsong av Masked Singer har premiär.

I skrivande stund finns det inget datum satt för när nästa säsong av Masked Singer. TV4 har inte heller officiellt bekräftat att det kommer att bli mera, men vi är inte ett dugg oroliga. Att TV-kanalen skulle välja att lägga ner Sveriges hetaste program är långt ifrån troligt.

Masked Singer
Många var förvånade över vem som dolde sig bakom T-Rex och Forskaren. Foto: TV4

Då kommer nästa säsong av Masked Singer

Tittar vi på de tidigare säsongerna så har Masked Singer släppts runt mellan den 25-31 mars tre år i rad. Med andra ord kan vi förvänta oss att Masked Singer 2024 släpps i samma veva nästa år. Masked Singer är ett globalt fenomen som har sålts till närmare 60 länder. I USA är det snart premiär för den tionde säsongen – med andra ord finns det potential att köra vidare på den svenska varianten en lång tid framöver.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mer om när nästa säsong av Masked Singer släpps.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL