Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Releasedatum – då kan du streama The Batman (2022)

Releasedatum – då kan du streama The Batman (2022)

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 mars 2022

"The Batman" kommer snart till streamingmarknaden

Undrar du när du kan streama "The Batman" på HBO Max? Filmtopp har gjort kalkylen och tagit fram releasedatumet!

I dag är det premiär för en av årets mest efterlängtade biofilmer, The Batman med Robert Pattinson i titelrollen. Filmen som regisseras av Matt Reeves ger oss en mörkare gestaltning av staden Gotham som befinner sig i fritt fall när "Gåtan" spelar ett spratt med dess invånare. Detektiven Batman gör sitt yttersta för att stoppa honom från att mörda flera personer och måste på vägen tampas med "Pingvinen" och hans gangstersyndikat.

Mer läsning:

Filmen är unisont hyllad av kritikerkåren och vi vågar svära på att det kommer finnas flera fans som ser den mer än en gång på bio. Efter att den rullat på världens biografer under en viss tid kommer tid kommer The Batman till HBO Max som är streamingpartnern för Warner Bros. filmer.

När kommer nya "The Batman" till HBO Max?

Warner Bros. filmer, som efter sitt biofönster släpps på HBO Max, visas på amerikanska biografer i 45 dagar innan de förs vidare till streamingbiblioteket. Eftersom att nya The Batman släpps två dagar tidigare i Sverige kommer den alltså att finnas tillgänglig för streaming 48 dagar efter sin biopremiär, som är i dag den 2:a mars. Nu är det klart att filmen släpps för streaming den 18 april.

En specifik premiärtid på dygnet är ännu inte bekräftad, men tidigare har nya filmer släppts på streamingtjänsten klockan 09:00.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL