Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Pingvinen-serien på HBO Max – Allt vi vet

Pingvinen-serien på HBO Max – Allt vi vet

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 mars 2022

Blir våldsammare än "The Batman"

Idag är det den stora premiären för en av årets mest efterlängtade filmer, "The Batman", i vilken vi ser Colin Farrell som Pingvinen. Det här vet vi om hans egna serie som kommer till HBO Max.

I den ny Batman-filmen ser skurken Pingvinen inte alls ut som han gjorde när Danny DeVito gestaltade honom i Tim Burtons Batman Forever. Nej, här är han en klubbägare i Gothams undre värld och arbetar tillsammans med den fruktade gangsterledaren Falcone, som i filmen spelas av John Turturro. I slutet av förra året blev det känt att karaktären skulle få sig sin egen serie. Här är all information vi har om den. 

Ta en titt på en av de mest intensiva scenerna i "The Batman" där Pingvinen jagas av Läderlappen:

Pingvinen-serien kommer till HBO Max och har Colin Farrell med i huvudrollen. Den blir en spinoff-serie i stil med Peacemaker, som byggde vidare på titelkaraktären vi fick se i The Suicide Squad med John Cena i rollen båda gångerna.

Serien har ännu inte fått sin titel men det skulle inte förvåna oss om den kommer att heta The Penguin. Vad gäller dess handling så beskrivs den som en origin-berättelse som låter oss veta om hur Pingvinen blev den han är och hur han hamnade tillsammans med Falcone i Gothams kriminella sump. En film som sägs vara en stor inspiration bakom serien är Scarface, klassikern från 1983 med Al Pacino.

Blir våldsammare än "The Batman"

Medan bioaktuella The Batman har en 13-årsgräns i USA kommer serien om Pingvinen att ha 17-årsgräns, vilket tillåter den att vara mer brutal. Här kan du se när Colin Farrell pratar närmare om vad man vill utforska runt den våldsamma karaktären:

När kommer serien om Pingvinen till HBO Max?

Det är ännu inte känt när Pingvinens serie kommer till streamingtjänsten, men enligt IMDb blir det någon gång under 2023. Antal avsnitt inväntar vi även det besked kring.

Filmtopp uppdaterar dig så fort vi vet mer om serien.

NÄSTA ARTIKEL