Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då har Jackass Forever biopremiär

Då har Jackass Forever biopremiär

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
09 februari 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
09 februari 2022

Dårarna kommer till vita duken redan denna månaden.

Det var inte självklart att den nya "Jackass"-filmen skulle få en biopremiär på den svenska marknaden, men nu är det trots allt bekräftat av filmens distributör.

"Jackass Forever" var ursprungligen tänkt att komma till de svenska biograferna hösten 2021, vilket pandemin dessvärre satte stopp för. Därefter har det inte varit en självklarhet att filmen skulle få en svensk biopremiär, men nu bekräftar UIP Sverige att filmen trots allt kommer till de svenska biograferna den 23 februari.

En av anledningarna till att filmen nu fått ett premiärdatum beror sannolikt på att filmen gått upp på biografer i USA och presterat bättre än vad som var väntat. Att pandemirestriktionerna nu tagits bort kan vara ytterligare en faktor.

Det har gått över 20 år sedan Jackass-gänget för första gången underhöll oss med sina galenskaper, och den senaste filmen kom ut 2010, men det hindrar inte Johnny Knoxville, Steve-O och de andra från att trotsa åldrandet och än en gång utföra sina rent ut sagt farliga påhitt och stunts.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL