Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Cold Hawaii säsong 2 – detta vet vi

Cold Hawaii säsong 2 – detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 juni 2021

Kommer det en säsong 2 av den danska serien?

Det är många som har fått upp ögonen för den danska serien "Cold Hawaii" den senaste tiden, som vill få veta om det kommer att komma fler avsnitt efter säsong ett. Filmtopp har försökt få klarhet i frågan.

Den knasiga danska serien "Cold Hawaii", från 2020, hade nyligen premiär på C More och lockade genast till sig sin beskärda skara fans. Seriens lite skruvade humor, i kombination med seriösare ämnen, verkar helt klart ha resonerat med många där ute.

I den första säsongens åtta delar får vi följa karaktärerna Bjørn och Mads-Emil som återförenas i staden där de växte upp tillsammans. Det visar sig att deras relationer till sina partners är raka motsatserna till varandra – vilket leder till en hel del konflikt och oanade situationer.

Serien har gått under radarn för somliga, men den spelar på hela känslospannet och berör allt från surfing och vacker natur till kärleksproblem och partnerbyten, så det är en serie du inte bör missa.

"Cold Hawaii" finns att streama på TV4 Play och C More.

RECENSION: Cold Hawaii säsong 1

Cold Hawaii säsong 2 – kommer den?

Cold Hawaii C More
Foto: C More / TV4

Det finns tyvärr inte mycket information tillgänglig när det kommer till en eventuell fortsättning av Cold Hawaii. Serien hade premiär i Danmark i augusti 2020, men har ännu inte annonserats att en ny säsong är på gång. Med det sagt är hoppet långt ifrån ute. Det här är som sagt en serie som har gått under radarn för många, men i takt med att fler får upp ögonen för den så ökar också chanserna att serien får förnyat förtroende.

I nuläget får vi med andra ord sitta kallt i båten och avvakta ytterligare besked. Med det sagt, även om det inte bekräftats att serien får fler säsonger, så har det heller inte annonserats att den är avslutad – vilket brukar vara ett gott tecken.

Filmtopp uppdaterar er med tydligare besked så fort vi lyckats komma över mer information.

MER LÄSNING:
Vårens nordiska serier på SVT Play

 

NÄSTA ARTIKEL