Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Cold Hawaii

Cold Hawaii (säsong 1, avsnitt 1-3)

  • 8 x 25 min
  • Komedi, Drama
  • C More
Sofia Olovsson | Recension
02 juni 2021
Sofia Olovsson | Recension
02 juni 2021

En rolig och knasig serie som är riktigt upplyftande och lätt att kolla på.

En ny serie finns nu tillgänglig på C More. I serien blandas sex och barnlängtan med humor och ibland något mer seriösare scener.

  • Skapare:
    Aske Bang, Allan Hyde
  • I rollerna:
    Aske Bang, Allan Hyde, Marie Boda

Cold Hawaii är en ny serie i åtta delar där vi får följa Bjørn och Mads-Emil när de återförenas i deras ungdomsstad. Väl där får vi uppleva både surfing och vacker natur under seriens gång, samtidigt som relationer och partnerbyten är ständigt aktuella ämnen i serien.  

Cold Hawaii
Foto: C More

Bjørn och hans flickvän Karla bor tillsammans i ett hus i den danska staden Cold Hawaii där de försöker bilda familj samtidigt som deras sexliv blir allt tråkigare. Bjørns självförtroende får sig en riktigt käftsmäll när hans bästa vän Mads-Emil dyker upp med sin nya flickvän. 

Mads-Emil tar med sig sin nya flickvän, Simone, hem till Bjørn och Karla där de ska bo i två månader. Det visar sig snabbt att deras sexliv är raka motsatsen till Bjørn och Karlas – men deras relation är desto mer osäker. 

VIDARE LÄSNING: 
Recension: Run the World (säsong 1)

Får en att skämmas.

Efter att ha sett de tre första avsnitten är jag väldigt positivt inställd till serien – det händer något hela tiden. Oavsett om det är roligt eller dramatiskt så sveps man med i handlingen snabbt. 

Cold Hawaii bjuder på humor och roliga scener som ibland får en att skämmas, men samtidigt tar serien upp ämnen som barnlängtan och abort som gör att handlingen får mer djup och blir mer relaterande. 

Karaktärerna bjuder även på sig själva och de är väldigt lätta att tycka om, trots de olika personligheterna som ibland krockar med varandra – men det är nog det som gör serien så pass bra och intressant. 

VIDARE LÄSNING: 
Allt nytt på C More i sommar 2021

Detta är en serie för den som vill ha något lätt att kolla på, samtidigt är dialogen och karaktärerna riktigt välgjorda. Cold Hawaii är något som man definitivt skulle kunna sträckkolla på en och samma kväll. 

Jag tror att Cold Hawaii kommer ses av många just för den moderna touch som serien har, framför allt när det kommer till sex och relationer – inte minst i form av partnerbyten, som många kan uppfatta som roligt och spännande. 

"Cold Hawaii" är absolut en sevärd serie som du kan streama C More där alla avsnitt finns tillgängliga.  

 

NÄSTA ARTIKEL