Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Zoey's Extraordinary Playlist säsong 2 – detta vet vi

Zoey's Extraordinary Playlist säsong 2 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 september 2021

Finns det fler säsonger av Zoey's Extraordinary Playlist?

Den uppskattade serien "Zoey's Extraordinary Playlist" har äntligen hittat till Sverige via C More. De första avsnitten av säsong 1 kom till streamingtjänsten den 14 september och vi har luskat i hur det ser ut för seriens framtid.

Den första säsongen av Zoey's Extraordinary Playlist hade premiär i USA redan i början på 2020. Det har alltså tagit ett bra tag innan serien hittade sin väg till den svenska marknaden.

Nuförtiden är vi vana vid att de stora streamingjättarna lanserar sina serier globalt, på ett och samma datum, men att Zoey's Extraordinary Playlist i grunden är en NBC-serie har bidragit till att den behövde lite längre tid på sig att nå Sverige än många andra serier.

Serien handlar om Zoey (Jane Levy), en ung och introvert programmerare som bor i San Francisco. En dag upptäcker Zoey att hon har en superkraft – hon kan höra andra människors innersta tankar. Men hon är inte som tankeläsare vi har sett i andra filmer och serier, Zoeys kraft kommer nämligen med en liten twist. Hon hör folks innersta tankar i form av sång och musikalnummer!

Vad vi får är alltså en annorlunda – men mycket charmig – musikalkomedi, som även innehåller en hel del drama.

Detta har du givetvis stenkoll på om du är ett fan av serien, och inte minst om du redan betat av alla avsnitt som finns tillgängliga och är nyfiken på hur många fler som väntar.

LÄS MER: Nya serier på C More

Kommer det en Zoey's Extraordinary Playlist säsong 2?

Zoey's Extraordinary Playlist
Foto: C More.

Det som är fördelen med att Zoey's Extraordinary Playlist behövde lite tid på sig att komma till Sverige, är att vi har stenkoll på hur det ser ut angående seriens eventuella fortsättning efter den inledande säsongen. Vi kan nämligen säga redan nu att en andra säsong existerar och att den sändes i USA i våras.

Utöver de 12 avsnitt som den första säsongen består av kan vi alltså garantera att du har ytterligare 13 avsnitt att se fram emot i säsong 2.

Exakt när den andra säsongen av Zoey's Extraordinary Playlist kommer till C More och Sverige kan vi dessvärre inte svara på. Vanligtvis brukar vi uppskatta att det dröjer omkring ett år innan en series nästkommande säsong har premiär, men eftersom det redan finns två färdiga säsonger som ligger och väntar kan det mycket väl vara så att den andra säsongen blir Sverigeaktuell betydligt tidigare än så.

Ett scenario skulle kunna vara att C More följer upp höstpremiären av den första säsongen med en vårpremiär för den andra säsongen.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Zoey's Extraordinary Playlist säsong 3 – detta vet vi

Okej, så vi vet att vi kan vänta oss att säsong 2 av Zoey's Extraordinary Playlist kommer till Sverige. Men om den redan är färdiginspelad, hur ser det då ut med en säsong 3, finns den också redo och väntar på oss?

Nej, dessvärre finns det inte en säsong 3 av Zoey's Extraordinary Playlist, och vi har dessutom dåliga nyheter utöver det. I somras stod det nämligen klart att NBC inte valde att förnya serien med en tredje säsongen. Som det ser ut i dagsläget är den andra säsongen alltså den sista.

Allt hopp är dock inte ute. Deadline rapporterade tidigare i år att Lionsgate Television och Universal Television, som producerar serier, aktivt försöker hitta ett nytt hem åt serien. I dessa tider med mängder av streamingtjänster har flertalet serier återupplivats efter att de sett ut att ha gått i graven. Det finns med andra ord en möjlighet att någon annan distributör väljer att beställa en säsong 3 av Zoey's Extraordinary Playlist – men i dagsläget är serien som sagt avslutad efter två säsonger.

LÄS MER: Bästa serierna 2021

NÄSTA ARTIKEL