Wild Kids säsong 3 – detta vet vi

Wild Kids säsong 3 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 08 december 2022 kl. 08:12 | Publicerad 06 april 2022 kl. 20:04

Wild Kids 2023 – kommer det en ny säsong?

Har du sett finalen av den senaste "Wild Kids"-säsongen och är redan sugen på mer? Filmtopp har grävt i frågan om vi kan vänta oss nya avsnitt av det populära tävlingsprogrammet även 2023.

"Wild Kids" är det älskade och hyllade äventyrsprogrammet på TV4 och C More där ett gäng barn i 11–13-årsåldern delas upp i två lag och kastas ut i vildmarken för att ta sig an diverse tuffa och kluriga utmaningar. I slutändan får det vinnande laget åka på en riktig drömresa. Resan för vinnarna går den här säsongen till norr om polcirkeln där det väntar vildmarkssafari.

Det populära programmet leds av Linda Lindorff och spelas in i Järvsös skogar, långt från hemmet och vardagens bekvämligheter.

Blir det en säsong 3 av Wild Kids 2023?

Längtar du efter fler säsonger av Wild Kids? Då kan vi glädja dig med att en tredje säsong på TV4/C More kommer att bli av! Planerna för en säsong 2023 är nämligen i full gång redan och ansökningarna till den nya säsongen är redan öppna.

Barn som är födda mellan 2009–2012 är välkomna att söka till programmet och det är möjligt att göra det fram till och med den 8 maj. Därefter påbörjas urvalsprocessen.

Något exakt premiärdatum för Wild Kids 2023 finns inte ännu, men vi kan räkna med nya avsnitt någon gång i början av 2023. De två senaste säsongerna har haft premiär i januari och februari, och troligtvis kommer det bli så även för nästa säsong.

Wild Kids säsong 3 – detta vet vi
Årets deltagare. Foto: C More.

Alla deltagare i Wild Kids 2023

William, 12 år, Lerum

William är en glad och aktiv kille. På fritiden spelar han hockey och tränar på gym och gillar att cykla.

Melani, 12 år, Strängnäs

Melani tränar fotboll, handboll och sjunger i kör. Hon är kreativ och är bra på att lösa problem, och hon ger aldrig upp!

Sammi, 12 år, Ulricehamn

Sammi håller på med aikido och spelar trumpet. På fritiden bygger han avancerade legobyggen och trivs som bäst ute i naturen.

Lykke, 12 år, Bjärred

Lykke har gått på gymnastik sedan hon var liten och går på fotboll. Hon är en tjej som älskar att tävla.

Adrian, 12 år, Sundsvall

Adrian tränar både friidrott, längdskidor och handboll. Han tycker också om att löpträna och ger aldrig upp.

Alice, 12 år, Stockholm

Alice spelar innebandy och drömmer om att bli innebandyproffs. På somrarna åker hon gärna skateboard.

Isabelle, 12 år, Ängelholm

Isabelle har många aktiviteter, hon rider, dansar, åker snowboard och springer. Hon beskriver sig själv som en vinnarskalle.

Eliott, 13 år, Paris

Eliott spelar fotboll, seglar, håller på med tennis, golf och åker skidor. Han är van vid naturen och älskar att vara en del av ett lag. 

Thelma, 11 år, Tyresö

Thelma är en sportig tjej som håller på med både basket och friidrott. Hon tävlar i allt och gillar att hitta på äventyr.

Sigge, 11 år, Göteborg

För Sigge är det fotboll och tennis som gäller. Han är en positiv kille som gillar att tävla, det är det bästa Sigge vet.

Stella, 12 år, Huddinge

Stella tränar både MMA och brasiliansk jujutsu och älskar teater. Hon beskriver sig själv som både omhändertagande och som vinnarskalle. 

Jonatan, 12 år, Julita

Jonatan tränar hockey och fotboll. När han är hemma är han ofta ute och tränar med sina hundar.

 

 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL