Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Wild Kids säsong 3 – detta vet vi

Wild Kids säsong 3 – detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 april 2022

Wild Kids 2023 – kommer det en ny säsong?

Har du sett finalen av den senaste "Wild Kids"-säsongen och är redan sugen på mer? Filmtopp har grävt i frågan om vi kan vänta oss nya avsnitt av det populära tävlingsprogrammet även 2023.

"Wild Kids" är det älskade och hyllade äventyrsprogrammet på TV4 och C More där ett gäng barn i 11–13-årsåldern delas upp i två lag och kastas ut i vildmarken för att ta sig an diverse tuffa och kluriga utmaningar. I slutändan får det vinnande laget åka på en riktig drömresa. Resan för vinnarna går den här säsongen till norr om polcirkeln där det väntar vildmarkssafari.

Det populära programmet leds av Linda Lindorff och spelas in i Järvsös skogar, långt från hemmet och vardagens bekvämligheter.

Blir det en säsong 3 av Wild Kids 2023?

Längtar du efter fler säsonger av Wild Kids? Då kan vi glädja dig med att en tredje säsong på TV4/C More kommer att bli av! Planerna för en säsong 2023 är nämligen i full gång redan och ansökningarna till den nya säsongen är redan öppna.

Barn som är födda mellan 2009–2012 är välkomna att söka till programmet och det är möjligt att göra det fram till och med den 8 maj. Därefter påbörjas urvalsprocessen.

Något exakt premiärdatum för Wild Kids 2023 finns inte ännu, men vi kan räkna med nya avsnitt någon gång i början av 2023. De två senaste säsongerna har haft premiär i januari och februari, och troligtvis kommer det bli så även för nästa säsong.

Filmtopp uppdaterar dig med fler detaljer så fort vi vet mer.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL