Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Wild Kids 2022 alla deltagare

Wild Kids 2022 – Alla deltagare

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 januari 2022

Nya utmaningar väntar!

Tuffa tävlingar väntar i nya säsongen av Wild kids. Den 4 februari har programmet premiär på C More med Linda Lindorff som programledare. I dag presenteras alla deltagarna som är med på äventyret.

Snart är det dags för den mest utmanande säsongen någonsin för deltagarna i Wildkids. Fredagen den 4 februari börjar äventyret djupt in i Järvsös skogar. Vildmarkslivet är långt ifrån familjen, hemmet och vardagens bekvämligheter. Dessutom utmanar barnen sig själva i stenhårda tävlingsmoment. Men tillsammans med sina lagkamrater är man stark, visar årets deltagare.

– Wow, vilka barn det är med i denna säsong! Deltagarna i år fick en otroligt tuff start. Det var kallt, blött och rått och de fick kämpa bara för att hålla sig varma. Jag är ruggigt imponerad av deras kämparglöd och den fysiska och mentala styrka de uppvisar. Men framförallt hur de peppar och ställer upp för varandra, säger Linda Lindorff, programledare för Wild kids. Det här är ett makalöst äventyr som ingen vill missa!

I säsongens början möter vi de första Vargarna och Lejonen, men även i år lurar överraskningar i skogen. Några oväntade Björnar smyger runt i vildmarken och gör allt för att ta sig in i tävlingen. Dessutom dyker flera spännande gäster upp under säsongen. I tuffa kamper tävlar barnen om chansen att stärka upp sitt lag med nya lagkamrater. Det är en svår utmaning men på vägen knyter de starka vänskapsband för livet.

I finalen avgörs slutligen vilket av lagen som blir årets Wild kids-vinnare och får åka på en äventyrsresa med vildmarkssafari norr om polcirkeln.

Alla deltagare i Wild Kids 2022

Wild Kids
Foto:  Danne Ohlson/C More

Rut, 11, Sälen
Rut är en uthållig idrottstjej som tränar både friidrott, längdskidor, MTB-cykling och rullskridskor. Hon har ett starkt pannben och är dessutom en fena på matte.

Viggo, 12 Norrtälje
Viggo är en sportig kille som trivs i naturen och är van vid uteliv. Hans goda självförtroende ger honom extra styrka i tävlingarna.

Smilla, 12, Sollentuna
Smilla är en envis vinnarskalle som inte är rädd av sig. Som dansare och fotbollsspelare är hon både snabb och smidig.

Liam, 12 Brottby
Liam är en stark fotbollskille som alltid kämpar in i det sista. Han trivs i köket och gillar både att laga mat och att baka.

Lova, 12, Sollentuna
Lova är ett riktigt energiknippe men många strängar på sin lyra. På fritiden tränar hon klättring, ridning och crossfit och gosar med sin hund Doris.

Axel, 12, Hedemora
Axel är en glad hockeykille som känns igen av sin positiva attityd. Han är snabb och smidig men framförallt uthållig!

Noel, 12, Malmö
Noel är en riktig glädjespridare och en bra teamplayer i alla lägen. På fritiden älskar han att sjunga, dansa och spela teater.

Anton, 12 Täby
Anton är en kvicktänkt mångsysslare som förutom flera sporter dessutom kan jonglera! Logiska kluringar är hans starka sida.

Endi, 13, Sparreholm
Endi har ett stort hjärta och att vara en bra kompis tycker han är viktigast. På fritiden spelar han både fotboll och piano.

Stella, 12, Malmö
Här har vi en cool tjej som tål det mesta. Stella tränar brasiliansk jujutsu på hög nivå där hon möter både killar, tjejer och de som är flera år äldre än henne.

Mira, 11, Sundsvall
Mira är en van vildmarkstjej som alltid peppar sina lagkamrater. Hon kallar sig själv för en teaterapa som gillar att vara lite tokig.

Amadeus, 12, Upplands Väsby
Amadeus är som en fisk i vattnet och är ett riktigt simproffs. Med huvudet på skaft är han en problemlösare av rang.

Rafaela, 12, Stockholm
Med svart bälte i Taekwondo är Rafaela både stark och snabb. Hennes skarpa minne är ofta till stor fördel. 

Sigrid, 13, Mölndal
Sigrid är en glad och social tjej som avskyr att förlora. Som orienterare hittar hon sin väg i alla lägen.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL