Premiär för Why Women Kill på C More

Why Women Kill säsong 3 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 12 september 2022 kl. 09:09 | Publicerad 11 september 2022 kl. 12:09

Du kan sluta hoppas på uppföljare

Den andra säsongen av serien finns nu att streama på C More, men vad gäller Why Women Kill säsong 3 ser det kört ut. Filmtopp har tagit reda på varför.

Nu kan du streama hela den andra säsongen av Marc Cherrys mörka komedi om kvinnor i den amerikanska förorten som tröttnar på sina äktenskap. Om du är en av de som sett alltihopa och hoppas på att få se Why Women Kill säsong 3 på C More eller Paramount+ är vi ledsna att behöva göra dig besviken. Det kommer inga flera avsnitt.

Why Women Kill säsong 3 – Detta vet vi
Foto: Paramount+.

Trots ett väldigt starkt mottagande av både tittare och kritiker kommer vi inte att få se en tredje säsong av Why Women Kill. I somras bestämde sig Paramount+ för att dumpa serien. Beslutet kom hastigt och streamingtjänsten ger ingen direkt förklaring till varför de väljer att inte gå vidare med produktionen.

Paramount+ chef över originalproduktioner, Nicole Clemens, har tidigare berättat att serien varit bland deras tio mest populära , både vad gäller tittarsiffror och att locka nya prenumeranter. 

Varför uteblir Why Women Kill säsong 3?

Det är svårt att förklara varför en serie med användarbetyget 8.3/10 på IMDb och som drar stort intresse till Paramount+ skrotas. Serien som är en antologi borde heller inte ha några storymässiga begränsningar som sätter käppar i hjulet. Kanske har det plötsligt skurit sig mellan bolaget och seriens skapare Marc Cherry, kanske vill Paramount+ prioritera budgeten för andra projekt. Förhoppningsvis får vi en förklaring inom kort.

Vidare har vi fångat upp en dyster trend där kvinnoledda serier överraskande läggs ned. Netflix lade exempelvis deras hyllade serie GLOW, men skyllde då på att COVID-relaterade restriktioner gjorde serien hopplös att få till. Likaså skrotade de fanfavoriter som The Baby-Sitters ClubJem and the Holograms efter bara två säsonger. Likaså lade Hulu ner Dollface efter samma mängd säsonger. 

Har du inte sett "Why Women Kill" ännu rekommenderar vi dig att se den oavsett om det bara blev två säsonger. Den är ett helkul och underbart ondskefullt stycke TV.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL