Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Alla nya filmer och serier på C More i september 2022

Alla nya filmer och serier på C More i september 2022

 • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 augusti 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 augusti 2022

En mängd nya titlar på streamingtjänsten

Höstens första månad innebär över femtio stycken premiärer på streamingtjänsten. Här är alla nya filmer och serier på C More i september 2022!

Sedan tidigare rullar redan originalserien Gåsmammans sista säsong. Under den nya månaden fyller C More utöver den på sitt utbud ordentligt. Det kommer nya säsonger av populära Why Women Kill och The Capture, likaså presenteras den nya realityserien Real Girlfriends in Paris samtidigt som det även fylls på med nya titlar från BritBox och Walter Presents. Därtill adderar streamingtjänsten en mängd filmer till katalogen. 

Alla nya filmer och serier på C More i september 2022

Nyheter från Hayu

Real Girlfriends in Paris – premiär 6 september

Säg "bonjour" till sex unga amerikanskor som alla har valt att skapa sig ett nytt liv i Frankrikes vackra huvudstad. I realityserien Real Girlfriends in Paris får vi se Anya Firestone, Emily Gorelik, Margaux Lignel, Kacey Margo, Adja Toure och Victoria Zito omfamna nya utmaningar, söka efter kärlek och bygga sina karriärer i en av världens mest fashionabla och romantiska metropoler.

The Real Housewives of Salt Lake City, säsong 3 – premiär 14 september

Följ med till de vackra bergen i Utah och få inblick i en exklusiv social krets där religion, status och perfektion hyllas till skyarna. Realityserien The Real Housewives of Salt Lake City kretsar kring sex kvinnor med framgångsrika företag, priviligierade barn och lyxiga boenden. Tillsammans representerar de en rad olika religioner, såsom mormonism, islam, judendom och pingstkyrkan.

Alla nya filmer på C More i september 2022

Alla nya filmer och serier på C More i september 2022
"Fasanjägarna". Foto: Nordisk Film.

Fasanjägarna – premiär 1 september

Danskt kriminaldrama om kriminalinspektör Carl Mörck (Nikolaj Lie Kaas) och hans assistent Assad (Fares Fares) som arbetar med cold case-gruppen inom Köpenhamnspolisen. Ett av de fall de hittar rör sig om ett dubbelmord som en man tog på sig. Men Carl blir uppsökt av offrens far som ber honom titta på det igen. Carl och Assad upptäcker att morden har en koppling till två av de mäktigaste männen i Danmark och en hemlös kvinna kan vara nyckeln till lösningen. Den andra filmen efter Jussi Adler-Olsens deckare om Avdelning Q.

SVJ – Stora vänliga jätten – premiär 3 september

Familjeäventyr av Steven Spielberg där vi möter föräldralösa Sophie som vaknar en natt och ser en jätte står utanför fönstret på barnhemmet. Han tar med henne till jättarnas land, som är full av stora blodtörstiga hemskingar, men själv är han snäll och heter också Stora vänliga jätten. Bygger på boken av Roald Dahl som också skrev Kalle och chokladfabriken, Matilda och Häxorna.

Unga Astrid – premiär 7 september

När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt, en kombination av mirakel och missöde som kom att forma hela hennes liv. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Det här är berättelsen om när en ung Astrid, trots tidens förväntningar och religiösa påbud, bestämde sig för att bryta mot samhällets normer och följa sitt hjärta.

En kongelig affaere - premiär 9 september

Rosat danskt historiskt drama om den förbjudna kärleksaffären mellan den danska drottningen Caroline Mathilde (Alicia Vikander) och livläkaren Johann Friedrich Struensee (Mads Mikkelsen) i slutet av 1700-talet. Den hemliga relationen sker samtidigt som Danmarks hov går igenom en kris och kungen, Kristian VII, är oberäknelig och maktfullkomlig.

Kollektivet – premiär 9 september

Köpenhamn, tidigt 70-tal. Läraren Erik, nyhetsankaret Anna och deras dotter ärver en villa, men tycker att den är för stor för dem. Anna längtar efter att släppa in fler människor i deras liv, så lösningen blir att starta ett kollektiv. Via middagar och fester följer vi deras liv, fram till vändpunkten då en förälskelse förändrar allt. Danskt drama av Thomas Vinterberg (Festen, En runda till).

Alla nya filmer och serier på C More i september 2022
"The Hobbit: An Unexpected Journey". Foto: New Line Cinema.

Övriga nya filmer på C More i september 2022:

 • Ghostbusters – premiär 1 september
 • Ghostbusters II – premiär 1 september
 • Ghostbusters(2016) – premiär 1 september
 • Kvinnan i rummet - premiär 1 september
 • This is Joan – premiär 1 september
 • Livet är en schlager – premiär 1 september
 • The Girl on the Train – premiär 2 september
 • Flaskepost fra P – premiär 3 september
 • Journal 64 – premiär 1 september
 • Dawn of the Dead - premiär 1 september
 • Upp i det blå – premiär 2 september
 • Last Action Hero – premiär 2 september
 • White House Down – premiär 2 september
 • Delivery Man - premiär 4 september
 • Office Christmas Party - premiär 8 september
 • The Spy Who Dumped Me - premiär 8 september
 • The Hobbit: An Unexpected Journey - premiär 8 september
 • The Hobbit: The Desolation of Smaug - premiär 8 september
 • The Hobbit: The Battle of The Five Armies - premiär 8 september
 • Sleeping with Other People - premiär 10 september
 • The Mechanic - premiär 10 september
 • Patriots Day – premiär 11 september
 • Hereditary - premiär 11 september
 • Rymdresan - premiär 11 september
 • La la Land – premiär 15 september
 • Limitless - premiär 16 september
 • Jigsaw - premiär 16 september

Alla nya serier på C More i september 2022

Alla nya filmer och serier på C More i september 2022
"Why Women Kill" (säsong 2). Foto: Fox.

Smother, säsong 2 – premiär 4 september

I säsong två önskar Val inget hellre än att hennes familj ska få tid på sig att läka, men sprickorna är uppenbara och relationerna ansträngda. Samtidigt dyker en mystisk främling, Finn, upp från London och påstår sig vara Denis son. Finn kommer snabbt nära de sörjande syskonen, men Val är mer reserverad och när familjen plötsligt attackeras av en okänd fiende anar hon direkt att han inblandad...

Why Women Kill, säsong 2 – premiär 5 september

Why Women Kill är tillbaka med en helt ny ensemble och en helt ny berättelse som utspelar sig år 1949. Säsongen utforskar vad det innebär att vara vacker, effekterna av att bli förbisedd och ignorerad av societeten och inte minst hur långt en ensam kvinna är beredd att gå för att slutligen få känna att hon höra hemma någonstans. 

Spiral – premiär 26 september

Följ med bakom kulisserna i det franska rättssystemet. När en ung kvinna hittas mördad, vanställd och naken på en sopstation i Paris visar det sig snart att hennes berättelse är tätt sammankopplad med en korruptionshärva. Spiral är ett franskt kriminaldrama om en empatisk åklagare, en barsk domare, en ambitiös advokat och en ung polis vars vägar korsas till följd av det brutala mordet.

The Capture, säsong 1-2 – premiär 27 september

Brittisk konspirationsthriller om jakten på sanningen i ett högteknologiskt samhälle där alla bilder tycks gå att manipulera. Varje säsong ställs den ambitiösa polisen Rachel inför ett nytt fristående fall som på olika sätt kretsar kring källkritik. I säsong ett hamnar potentiellt falska videobevis under lupp och i säsong två hotas den demokratiska processen av deepfake och hackade tv-kanaler.

C More september – Walter Presents

Unbroken på C More
Foto: ZDF Enterprises.

Ett enda ögonblick – premiär 5 september

Eva och hennes familj lever ett fridfullt liv i Frankrike när ett mystiskt foto plötsligt dyker upp med posten och vänder upp och ner på allt. Nästa dag försvinner Evas man Bastien spårlöst... Den franska dramathrillern Ett enda ögonblick (Juste un regard) bygger på en roman av Harlan Coben och är en del av Walter Presents-utbudet som består av handplockade kvalitetsserier från hela världen.

Unbroken – premiär 19 september

Tysk dramathriller. Den gravida kriminalkommissarien Alex Enders går på mammaledighet och försvinner plötsligt. Hon vaknar en vecka senare blodig, hennes barn är borta och hon har inget minne av förlossningen. När hennes kollegor inte gör några framsteg med att utreda kidnappningen tar Alex över. Hon trasslar in sig i ett nät av misstankar och lögner och riskerar allt för att få tillbaka sitt barn: sitt jobb, sin relation, sitt eget liv. 

Höjdpunkter från Britbox

Idris Elbas Fight School
"Idris Elba's Fight School". Foto: BBC.

Detectorists, säsong 1-3 – premiär 7 september

Toby Jones och Mackenzie Crook gräver komiskt guld i den prisbelönta brittiska komediserien Detectorists. Vännerna Andy och Lance strövar omkring på Daneburys ängar med sina metalldetektorer, i förhoppningen att hitta en gömd förmögenhet i jorden. Dock stöter de mest på problem, andra människor och invecklade situationer.

Idris Elba’s Fight School – premiär 14 september

Den prisbelönta skådespelaren Idris Elba väljer ut ett antal ungdomar med brokiga livsöden, som ska få börja i hans boxningsskola. Med hjälp av träningsexperten Greg White och boxningsmästaren Rachel Bower, tänker Idris se till att ungdomarna får den självkänsla, disciplin och kondition de behöver för att klara sig ända till slutet av utbildningen. Där väntar en stor boxningstävling.

Ridley – premiär 19 september

Kriminalinspektör Alex Ridley (Adrian Dunbar – Line of Duty, Blood) har gått i pension efter mer än 20 år inom polisen och lämnat över tyglarna till sin tidigare skyddsling, Carol Farman (Bronagh Waugh - Unforgotten, The Fall). Men när Carol tilldelas ett komplext mordfall vänder hon sig till sin gamla mentor för stöd och rekryterar Ridley som konsult. När utredningen tar en mörk och oväntad vändning måste Ridley ta till alla sina unika kunskaper som brottsutredare.

Mum, säsong 3 – premiär 21 september

Cathy och hennes familj flyttar ut på landet i den tredje och sista säsongen av den varma succéserien Mum. Cathy försöker lista ut hur hennes liv ska utformas, men det blir inte alltid som man har tänkt sig. Det allra viktigaste är dock att ha familjen med sig vart man än vandrar i livet, något som Cathy är väl medveten om efter alla år.

Appropriate Adult – premiär 28 september

Baserad på en sann historia. Janet Leach sitter med i seriemördaren Fred Wests högt laddade polisintervjuer som hans "lämpliga vuxen" - en person som hjälper utsatta vuxna som åtalas för brott. Hon kämpar sig igenom traumatiska bekännelser men drivs av sin pliktkänsla att upptäcka sanningen.

Married to a Psychopath – premiär 28 september

Den brittiska dokumentärserien Married to a Psychopath berättar den sanna historien om kriminalkommissarie Charles Henrys största bedrift. Henrys karriär var lång och framgångsrik, men hans allra största bragd som polis var att han lyckades gripa Malcolm Webster. Webster mördade sin första fru Claire Morris 1994, och försökte även mörda sin andra fru, Felicity Drumm, på Nya Zeeland 1999.

Alla nya filmer och serier på C More i september 2022
"Long Slow Exhale". Foto: Spectrum Originals BET.

 

Övriga nya serier på C More i september 2022:

 • Long Slow Exhale – premiär 13 september
 • Astrid & Lilly save the world – premiär 21 september
 • Fallet Stephen Lawrence – premiär 26 september
 • Örnen, säsong 1-3 – premiär 12 september

Mer läsning: 

NÄSTA ARTIKEL