Gåsmamman

Gåsmamman säsong 7 – kan den bli av? Alexandra Rapaport svarar

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad 15 februari 2024 kl. 08:34 | Publicerad 02 september 2022 kl. 16:00

Stjärnan om vi verkligen sett slutet på serien

Finns det en chans att "Gåsmamman" säsong 7 kan bli av? I en intervju med Filmtopp svarar Alexandra Rapaport på den stora frågan.

Den pågående säsongen av C Mores flaggskepp med Alexandra Rapaport i spetsen har länge sålts in som finalen. Ändå vill tittarna hemskt gärna veta ifall det finns någon som helst chans att vi får se Gåsmamman säsong 7. Filmtopp har därför pratat med stjärnan för att få klarhet i saken. Vi befarar dessvärre att svaret inte är det som många hade hoppats på.

UPPDATERING: Gåsmamman säsong 7 blir av på TV4

Kan Gåsmamman säsong 7 bli av? Alexandra Rapaport svarar
Foto: C More.

Finns det en chans för Gåsmamman säsong 7?

Inför den femte och sjätte säsongen som hänger ihop med varandra frågade Filmtopp Alexandra om det här är det definitiva slutet på serien:

– Ja, men det tänker jag att det är. Nu återuppstod ju Dexter och det gjorde mig i och för sig väldigt lycklig... Men nej, det här är slutet.

Sett till att Alexandra Rapaport är en av skaparna bakom serien och varit med hela vägen som producent får vi ta hennes ord för att det inte blir någon sjunde säsong av Gåsmamman.

Se hela Filmtopps intervju med Alexandra där hon diskuterar finalen på serien: 

Alla sex säsonger av C Mores tittarfavorit finns att streama. Den sjätte och sista säsongen består av sammanlagt sex avsnitt.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL