Vilket Liv! med Renée Nyberg – nytt program på TV4 i höst

Vilket Liv! med Renée Nyberg – nytt program på TV4 i höst

  • C More
Filmtopp
22 juni 2022 kl. 14:00

Vilket Liv! blir del av höstens söndagsunderhållning på TV4.

Under hösten kommer svenska skådespelare och musikprofiler att hyllas i underhållningsprogrammet "Vilket Liv!", annonserar TV4 i ett pressmeddelande. Programmet kommer att finnas på tablån under söndagar och leds av Renée Nyberg.

Det blir fem helkvällar där några av landets mest ikoniska och välkända svenskar hyllas för sina bidrag inom svensk populärkultur. De fem medverkande är Suzanne ReuterBjörn SkifsLena PhilipssonRobert Gustafsson och Tommy Körberg, vars karriärer sträcker sig över flera decennier och engagerar över generationsgränserna.

– Jag har längtat efter att få göra den här typen av program, där vi verkligen går på djupet och får lära känna stjärnan bakom alla framgångar. Att få hylla och intervjua de här fem ikonerna känns så roligt och att vi är i en teater och inte i en tv-studio skapar en starkare närvaro hos alla som medverkar, säger Renée Nyberg, som är programledare.

Inför en fullsatt publik på Oscarsteatern i Stockholm gör Renée Nyberg en djupdykning i huvudpersonernas liv. Det blir spännande överraskningar från tidigare artistkollegor, oväntade återföreningar, och framför allt stora känslor, varvat med livemusik och olika upptåg på scen. Inget program är det andra likt och listan på musiker och skådespelare som dyker upp är lång.

– Vår huvudperson vet inte vad som väntar bakom ridån på Oscarsteatern, men tittarna kan förvänta sig en fullspäckad helkväll där vi kommer att påminnas om några av höjdpunkterna i svensk underhållningshistoria, säger Renée Nyberg.

Under kvällens gång gästas programmen av både nära och kära samt kända gäster som betytt mycket för huvudpersonen. Tittarna får dessutom se helt nya sidor hos dessa ikoniska gäster.

– Renée Nyberg leder Vilket liv! med varm och trygg hand och får våra huvudpersoner att slappna av och visa sin personliga sida, i den här oväntade situationen, jag vågar påstå att ingen är bättre än Renée på att leda ett program av det här slaget, säger Caroline Norrby, exekutiv producent.

Vilket Liv! har premiär söndagen den 28 augusti på TV4 Play och TV4.

Alla medverkande i Vilket Liv!

Björn Skifs – 28 augusti

Lena Philipsson – 4 september

Robert Gustafsson – 18 september

Suzanne Reuter – 25 september

Tommy Körberg – 2 oktober

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL