Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Vem dödade Agneta? säsong 2 – Detta vet vi

Vem dödade Agneta? säsong 2 – Detta vet vi

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 juni 2021

Finns det fler trådar att nysta i om mysteriet i Mistekärr?

Dokumentärserien i två delar, "Vem dödade Agneta? - Mysteriet i Mistekärr" kom till TV4 i början av juni och det var många som satt som fastnaglade framför tv:n för att följa med i djupdykningen på det mystiska fallet från 2008. Frågan är om det finns någonting olöst i fallet som gör att vi kan vänta oss fler avsnitt?

På hösten 2008 hittas 63-åriga Agneta till synes mördad. Polisen riktade genast misstankarna mot Agnetas man, Ingmar – men var det verkligen Ingmar som hade begått dådet? Under året efter händelsen faller nya pusselbitar på plats och tar brottsutredningen i oväntade riktningar.

Det var som sagt många som fastnade för dokumentären i två delar och som önskar att det fanns fler avsnitt att vänta. Vi har luskat i om det kan tänkas komma en säsong 2 av Vem dödade Agneta?

RECENSION: Vem dödade Agneta?

Vem dödade Agneta? säsong 2 – kommer den?

Tyvärr kan vi nog inte räkna med att vi får ta del av mer information om det uppmärksammade fallet. De av oss som har sett dokumentärens två delar kan nog hålla med om att det känns som ett avslutat kapitel, nu när det faktiskt har fastställts vad som hände den där dagen 2008.

För alla oss som gillade serien är det dock inte läge att deppa – mordgåtor och dokumentärer om ouppklarade brottsfall är mycket populärt i Sverige, så vi tvivlar inte på att det kommer att dyka upp liknande dokumentärserier framöver.

Kriminalgenren går extremt starkt i Sverige, både inom det dokumentära och fiktion, och det ser inte ut att bli någon ändring på det den närmaste tiden.

De två avsnitten av "Vem dödade Agneta?" sändes den 1 juni och den 8 juni, och går nu att streama på både TV4 Play och C More.

MER LÄSNING:
Dokumentärer hos Filmtopp

NÄSTA ARTIKEL