Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
KLART: då har Nattryttarna premiär på C More

Trailern släppt till serien Nattryttarna med Jonas Karlsson

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 oktober 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 oktober 2022

Se stjärnan som sin obehagliga karaktär

Senare i oktober är det premiär för C Mores nya serie "Nattryttarna" där Jonas Karlsson spelar den skrämmande hästprofilen Tommy. Se trailern här.

Nattryttarna är höstens stora dramasatsning på C More med Jonas Karlsson och Hanna Ardéhn i huvudrollerna. Serien är fritt baserad på historien om de omskakande och uppmärksammade övergrepp som förekom på ett ridcenter i Sverige under 1990-talet. Trailern som nu släppts vittnar om att Karlsson spelar en ruggigt obehaglig person.

Se trailern till Nattryttarna på C More här:

Mer om serien Nattryttarna

Denna nya dramaserie  är en stark upprättelsehistoria. Molly (Saga Samuelsson) har just gått ut nian när hon anländer till ridskolan Heddesta för att arbeta och leva nära hästarna. Hon får dela rum med stalltjejen Frida (Amanda Jansson) som är några år äldre. De kommer snabbt varandra väldigt nära. Molly tycker först att hon har kommit till paradiset, men snart ser hon tecken på att allt inte står rätt till på ridskolan.

Verksamheten drivs av hästprofilen Tommy (Jonas Karlsson). Han är en karismatisk och drivande person, som kan vara charmerande och uppmuntrande, men han är också en manipulativ maktmänniska med mycket mörka sidor. Han begår övergrepp, både psykiska och fysiska. Snart blir Mollys enda mål att ta sig ur Tommys grepp – och att ställa honom till svars.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL