Alla nya filmer och serier på C More i oktober 2022

Alla nya filmer och serier på C More i oktober 2022

  • C More
Filmtopp
30 september 2022 kl. 10:09

Flera nya originalserier av streamingtjänsten

Flera tunga titlar har premiär under månaden, bland annat "Nattryttarna" och "Vuxna människor". Här är alla nya filmer och serier på C More i oktober 2022!

Alla nya filmer och serier på C More i oktober 2022

Vuxna människor – originalserie – 6 oktober

Stjärnspäckad spin-off på den klassiska 90-talsfilmen Vuxna människor. I denna moderna dramakomedi möter vi 30-åriga Mathilda som brottas med växande panik över vuxenlivets bleka tillvaro när hennes kille plötsligt friar. I rollerna syns bland andra Carla Sehn, David Dencik och Rakel Wärmländer. Samtidigt återvänder Felix Herngren både till sin tidigare roll och som regissör till serien.

Headhunters – originalserie – 10 oktober

Alla nya filmer och serier på C More i oktober 2022
Foto: C More.

Norsk dramathriller med absurda komiska inslag, inspirerad av Jo Nesbøs succéroman Huvudjägarna. Här får vi följa manipulatören Roger Brown under hans första tid som headhunter. Roger har precis fått jobb på en exklusiv rekryteringsbyrå när han förälskar sig i Diana och inser att han behöver snabba pengar för att vinna hennes hjärta. Lösningen blir ett första trevande försök som konsttjuv.

Nattryttarna – originalserie – 31 oktober

Alla nya filmer och serier på C More i oktober 2022
Foto: C More.

Svensk dramathriller som är fritt baserad på de omskakande övergrepp som förekom på ett välkänt ridcenter under 1990-talet. I Nattryttarna får vi följa flera kvinnor med olika relationer till mannen som senare ska dömas för sexualbrott. Jonas Karlsson gör huvudrollen som ridläraren Tommy och Hanna Ardéhn (Störst av allt) spelar Tommys äldsta dotter. Ulf Kvensler (Vår tid är nu) står för manus.

Flera nya serier på C More i oktober 2022

Kingdom, säsong 1-3 – premiär 3 oktober

In the Dark – premiär 6 oktober

Lego Masters Australien, säsong 4 – premiär 8 oktober

Hudson & Rex, säsong 4 – premiär 10 oktober

Frankie Drake Mysteries – premiär 10 oktober

Cacciatore – The Hunter, säsong 2 – premiär 13 oktober

Cacciatore – The Hunter, säsong 2 – premiär 13 oktober

Ramy, säsong 3 – premiär 19 oktober

Bø, säsong 3 – premiär 24 oktober

The King – premiär 26 oktober

Chucky, säsong 2 – premiär 31 oktober

Nya filmer på C More i oktober 2022

Alla nya filmer och serier på C More i oktober 2022
"438 dagar". Foto: Film i Väst AB.

En komikers uppväxt – premiär 5 oktober

Tolvårige Juha är klassens clown i förorten Sävbyholm på 70-talet. Han gör allt för att passa in i den sociala hackordning som råder i skolan. Som vuxen är Juha en känd komiker som en kväll blir kontaktad av en av killarna från sin mellanstadieklass, vilket får honom att återvända till Sävbyholm för att göra upp med sitt förflutna. Svenskt drama efter Jonas Gardells rosade självbiografiska roman.

Ring mamma! – premiär 7 oktober

Svensk dramakomedi om Niki som precis har fyllt 35 år och nu helt plötsligt måste ta tag i alla livsval och förhållanden som hon duckat för. Och det gäller allt från flyktiga kärleksförhållanden till en minst sagt knepig relation med sin mamma. För regin står Lisa Aschan, som gjorde uppmärksammade Apflickorna, och i huvudrollerna syns Sanna Sundqvist, Nina Gunke och Alexander Karim.

438 dagar – premiär 7 oktober

Verklighetsbaserat drama om de svenska journalisterna Martin Schibbye (Gustaf Skarsgård) och Johan Persson (Matias Varela) och deras tid i fängelse i Etiopien. Här får vi följa hur de korsar gränsen mellan Somalia och Etiopien för att undersöka hur jakten på olja drabbar befolkningen, men snart ska en annan historia ta sin början. 438 dagar bygger på deras egen bok med samma namn.

Så jävla easy going – premiär 26 oktober

18-åriga Joannas hjärna är som en blinkande nöjespark och för att funka normalt behöver hon ADHD-medicin. Som kostar pengar. Men hennes pappa är deprimerad och har en sjuklön som knappt räcker till hyran. Joanna tvingas bli kreativ för att få fram pengar och mitt i allt dyker charmiga Audrey upp och får henns hjärta att fullkomligt explodera. Svensk dramakomedi efter Jenny Jägerfelds roman.

Gisslantagningen – premiär 31 oktober

En regnig höstmorgon i Köpenhamn kapas en tunnelbanevagn av tre tungt beväpnade män med ett tydligt budskap. Om de inte får igenom sina krav kommer människorna i vagnen att dö, en efter en. Terror Task Force-chefen Philip (Johannes Lassen) får i uppdrag att leda förhandlingarna samtidigt som tv-reportern Naja (Paprika Steen) får direktkontakt med gisslantagaren Alpha (Jakob Oftebro).

Fler nya filmer och dokumentärer på C More:

Alla nya filmer och serier på C More i oktober 2022
Sam Raimis Spider-Man-trilogi kommer till C More i oktober. Foto: Sony.

Ghoster – premiär 1 oktober

The Foreigner – premiär 1 oktober

The Amazing Spider-Man – premiär 1 oktober

The Amazing Spider-Man 2 – premiär 1 oktober

Who Killed the KLF? – premiär 2 oktober

Da Vinci-koden – premiär 2 oktober

Änglar och demoner – premiär 2 oktober

Inferno – premiär 2 oktober

En komikers uppväxt – premiär 5 oktober

Direktören (Welcome to Norway) – premiär 6 oktober

Sex Tape – premiär 7 oktober

You’re next – premiär 8 oktober

Blind Ambition – premiär 9 oktober

Philadelphia – premiär 12 oktober

Peter Nygard - the secret videos - premiär 20 oktober

Spider Man – premiär 31 oktober

Spider Man 2 – premiär 31 oktober

Spider Man 3 – premiär 31 oktober

Nytt från Hayu, Walter presents och BritBox på C More i oktober 2022

Alla nya filmer och serier på C More i oktober 2022
"London Kills". Foto: Acorn TV.

Winter House, säsong 2 (Hayu) – premiär 14 oktober

I realityserien Winter House samlas ett gäng tittarfavoriter från Summer House och Southern Charm i Stowe, Vermont, för ett gemensamt äventyr i det krispiga vinterlandskapet. Tillsammans med sina vänner släpper bland andra Kyle Cooke och Lindsay Hubbard loss under en 17 dagar lång semester fullmatad med skidåkning, vilda fester, oväntade romanser och mycket, mycket mer...

Blodspakten (Klem), säsong 2 (Walter Presents) – premiär 10 oktober

I andra säsongen städar Hugo och Marius upp efter händelserna när vi träffade dem sist. De kommer överens om att minimera sina kontakter för att undvika misstankar och vänder blad i livet. Men ödet har andra planer för dem. De bådas liv och tillvaro kommer åter att trasslas ihop och den här gången blir det en ännu svårare och stökigare situation.

Du skall icke dräpa (Non uccidere), säsong 3 (Walter Presents) – premiär 24 oktober

Italienskt kriminaldrama om den envisa utredaren Valeria Ferro i Turin som löser komplicerade mord relaterade till svartsjuka, bråk och undertryckt ilska. Samtidigt uppenbarar sig spöken från det förflutna när Valerias mor släpps ut från fängelset efter 17 långa år. Du skall icke dräpa (Non uccidere) är en del av Walter Presents-utbudet som består av handplockade kvalitetsserier från hela världen.

DI Ray (BritBox) – premiär 12 oktober

DI Ray är en gripande brittisk kriminalserie från skaparen av Line of Duty, Jed Mercurio. Parminder Nagra (Skruva den som Beckham)  spelar huvudrollen som kriminalkommissarie Rachita Ray vid Birminghams poliskår. När Rachita blir förflyttad till mordroteln tvingas hon ta itu med en inre konflikt mellan sin brittiska identitet och sitt ursprung, vilket kommer att påverka hennes polisarbete.

Great British Menu, säsong 16 (BritBox) – premiär 19 oktober

Mästerkockar från hela Storbritannien tävlar i det populära matlagningsprogrammet The Great British Menu. De måste använda alla sina färdigheter i köket för att slå ut sina medtävlande. Konkurrensen är stenhård och nivån är skyhög. De som lyckas ta sig till final tävlar om chansen att få laga en spektakulär bankettmiddag åt ett antal mycket framstående gäster. Välkommen in i köket!

London Kills, säsong 1-2 (BritBox) – premiär 26 oktober

Londons bästa kriminalare tar sig an de värsta tänkbara brotten i den här eleganta brittiska serien med Hugo Speer (Father Brown, The Musketeers, Britannia) i huvudrollen som kriminalinspektör David Bradford, chef för mordutredningsgruppen på Metropolitan Police.

Susan Hill’s The Small Hand: A Ghost Story (BritBox) – premiär 26 oktober

Douglas Henshall (från succéserien Shetland) spelar huvudrollen i det gastkramande dramat The Small Hand: A Ghost Story. Filmen är baserad på en roman av Susan Hill och handlar om bokantikvarien Adam Snow, som upptäcker att ett spöke hemsöker honom. Spöket är en gåtfull liten pojke, och när Adam börjar undersöka saken, framkommer händelser från hans egen barndom. Vem var egentligen pojken i livet?

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL