Tora Brandström ny storbonde i Farmen: Du ska inte prata med henne

Tora Brandström ny storbonde i Farmen: "Du ska inte prata med henne"

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad kl. 12:02 | Publicerad 20 februari 2023 kl. 08:02
ANNONS
ANNONS

Nya Farmen-veckan öppnade med stor överraskning

Måndagens avsnitt av "Farmen" 2023 bjöd på stor överraskning när Tora Brandström blev utsedd till ny storbonde. Valet irriterade Eddie Gecer som varnade Viktor Bergström för att prata med henne.

Streamtopp

Inför dagens avsnitt av Farmen 2023 var det Tova Anderssons uppgift att välja nästa storbonde på gården. Eddie Gecer, som redan blivit vald två gånger, kände sig övertygad om att valet skulle falla på antingen honom eller Viktor Bergström som han har en tajt relation till. Men när valet istället föll på nykomlingen Tora Brandström blev alla lika förvånade, inklusive Tora själv som nu ska ratta gänget. 

Tora Brandström ny storbonde i Farmen: "Du ska inte prata med henne"
Tora Brandström i "Farmen" 2023. Foto: TV4 / C More.

Varje gång en ny storbonde väljs ut vet vi att saker och ting har förmågan att ruskas om. Ibland ordentligt, vilket kan bli fallet när Tora, som är ny på gården, fått uppdraget att mantla rollen. 

Eddie till Viktor om storbonden Tora: "Du ska inte prata med henne"

Med en ny chef på jobbet ville tidigare storbonden Eddie Gecer genast leda Viktor Bergström i hur han ska bete sig runt Tora för att de inte ska riskera att någonting går snett för dem: 

– En sak du absolut inte ska göra den här veckan är att prata med Tora. Inga dumheter. Tora skjuter sig i foten om hon ens närmar sig dig eller mig, för då åker hon nästa vecka, sade Eddie till Viktor som verkar snäppet lugnare än Eddie: 

– Jag kommer göra som jag gjorde med Hanna, vara mig själv. Inte höras och synas så mycket runt om Tora, utan vara snäll mot henne och vissa mig svag och stark emellanåt, och bara ta det lugnt, sade Viktor till tittarna.

Fortsättningsvis under avsnittet såg det åtminstone på ytan ut att vara god stämning när Tora tog hjälp av Eddie och Viktor för att sätta upp en ny mjölkstation för korna på gården.

Tora har ännu kvar att utse en förstakämpe och tre torpkämpar som ska göra upp om en plats på Torpet. En som ser ut att ligga bra till när det kommer till att få posten som förstakämpe är hennes för stunden bästa vän på gården Sebastian Västerlund. Samtidigt är Tora medveten om att hon kommer få det tufft ifall hon går emot Viktor och Eddie.

Du följer "Farmen" 2023 på TV4 och C More.

Mer läsning:

Streamtopp

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL